Hamilton: “Kendi Değerimi Biliyorum”

yazar:

kategori:

Bu aralar pist dışında en çok konuşulan isimlerden olan Lewis Hamilton, menajeri olmamasına rağmen kendi değerini bildiğini ve görüşmeleri yürütebildiğini söyledi.

Hamilton’un henüz 2016 sezonu için anlaşması bulunmuyor. Hamilton’un yakın gelecekte Mercedes’le 3 senelik anlaşma imzalaması bekleniyor.

Hamilton, geçen sene menajerlik şirketi ile XIX Entertainment ile yollarını ayırmıştı.

Hamilton “Kendi başımayım. Değerimi biliyorum. Zor olacak. Toto büyük bir iş adamı ve pazarlıkta çok iyi. Bir çaylakla karşı karşıya ancak bunun için iyi bir zeminimiz var.” dedi.

Wolff, geçtiğimiz günlerde Hamilton’un olmaması halinde Alonso’nun seçenek olacağını söyleyerek Hamilton’a baskı oluşturmaya çalışmıştı. Ancak buna karşılık McLaren’den Ron Dennis, sürücüleriyle anlaşmalarının olduğunu yineledi.

Hamilton “Ron çok akıllı bir adam. Fernando’yla asla bir senelik anlaşma imzalamamıştır. Honda da asla bunu istemez.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Kendi Değerimi Biliyorum”” için 8 yanıt

  1. Hamilton ilk yarışları bekliyor olabilir. Olur da grid yakın olursa ve Hamilton kazanırken Rosberg üçüncü olursa, eline müthiş koz geçer. Tam tersi olursa da Mercedes’e geçer tabi.

  2. OtonomAktor avatarı

    Zenginin malı biz nispeten fakirlerin çenesini hiç yormasın. hayırlı olsun diyelim 🙂

  3. İşe bak 🙂 Demekki bunların arasında kesinlikle bir adanmışlik Yok, bu kadar uzaması bir sorun olduğunu gösteriyor.İpler şuan Mercedesin elinde, Hamilton biraz yüksekten uçuyor demekki.Mercedes ile anlaşma olmaz ise seçeneği var tabiki ancak şartlar aleyhine olacaktır.İnatlaşmaktan vazgeçmeli ve sözleşmesini biran önce uzatmalı.

  4. anlaşmışlardır muhtemelen Toto kağıda birkaç rakam yazıyor, Lewis saklamaya çalışıyor. Yeni aracı gören Hamilton kontrata yapışmış olmalı 😀

  5. Hiç gülesim yoktu. 🙂 Kahvaltıda ne yedin diye sorsak cevap veremeyecek. 🙂

  6. yesinler, acaba mercedesin degerini biliyomu

    1. 🙂 çok doğru.

  7. Anlaşmayı iyi oku çaylak 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir