Raikkonen Motor Sorunu İle Ralliden Ayrılabilir!

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in Finlandiya Rallisi’ndeki mücadelesi, Abarth Grande Punto’sunda yaşadığı motor sorunu nedeniyle erken bitebilir.

Tommi Makinen Racing, Raikkonen’in aracının yola çıkmasına izin verecek olmasına rağmen aracın motorunda büyük sorun olduğu tahmin ediliyor.

Raikkonen 16. etabın ardından genel klasmanda 15., Group N klasmanında IRC’de ön sıralarda mücadele eden Juho Hanninen ve Anton Alen’in arkasında 3. sırada yer alıyor.

Raikkonen “Bu utanç verici, sürekli çalışabilen bir araçla devam edebilseydik daha iyi olurdu. Her servise geldiğimde bir şeyler kırıldı ve tam olarak tamir edemedik.”

“Motor tüm gün boyunca büyük sorun çıkardı. Her zaman bir şeyler kırılıyor ve bu etapta çok sorun yaşadık.” dedi.

Kimi Raikkonen’in Rallide Çekilen Fotoğrafları İçin Tıklayınız


Yorumlar

  1. Benim fikrim F1 de pilotun lastikten baska koruyacagi birsey yoktur, gerisi fabrikanin isidir. Wrc tamamen farkli, bir taşa denk gelirsin on taraf dagiliverir, Rai`nin burda bir Ford`la yarismasini isterdim, Fiat malum en dayaniksiz arac ureticilerinden biri..

  2. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    Araç gittikçe daha iyi oluyor.SS17'de 14. en iyi sonucu almış…yani araç parçalandıkça uçuyor…

  3. berke bey sizin savunmanıza göre o zaman dayanıklılık sorunları nedeniyle alınan başarısızlıklar şanssızlık değil düşüncesizlik oluyor..

  4. Finlandiya'da tümseklerden hızlıca atlayıp yere burun üstü çakılmak da mümkün. En tecrübeli WRC pilotları bu hatayı yaptılar. Motor sorunları da biraz bundan kaynaklanıyor bence.

  5. berke aydemir avatarı
    berke aydemir

    korumasını öğrenmesine gerek yok onu korkaklar yada sıradan pilotlar düşünür aracı korumayı aman bişi olmasında bi puan alim yeter bizim felipe gibi örneğin böle pilot istemez kimse eminim.hız yapmasını sürmesini sonuna kadar zorlayıp parçalayan pilot lazım seyirci bundan zevk alır bi puandan diil

  6. Ralli zaten çok yıpratıyor araçları, Kiminin aracı tek parça halinde garaja götürmeyi ve aracı korumayı öğrenmesi gerekecek:) ilk WRC yarışı, umarım bitireblr bunu

  7. Kimiye tank vermenız lazım sorunsuz tamamlaması ıcın 😀

  8. berke aydemir avatarı
    berke aydemir

    eee ne sandınız adam ilk defa katılıyo genel klasmanda 15.liğe yükselmiş kendi sınıfındada podyumda şu an itibari ile böle basıp parçalamazsa nasıl olcak ilk deneyim ve böle bi araçla haklı bassın hız yapsın uçsun derece ii olsunda varsın aracı yok etsin

  9. aman siz yine de ne olduğunu söylemeyin 😀

  10. pes daha bişe demiyorum bu adamda bişe yoksa bende bişe bilmiyorum :DD

  11. 3 etap kaldı sık dişini

  12. koçum be söktünmü yine vidalarını

  13. aracı kullanmıyor biçiyor herhalde=)

  14. yine mi ya, bu adamda bi sorun var kesinlikle:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir