FIA Schumacher'in Testte Kullandığı Lastikleri İnceleyecek

yazar:

kategori:

FIA, Michael Schumacher’in cuma günü Mugello pistinde gerçekleştirdiği test inceleme altına alacak.

Testlerde çekilen gizli fotoğraflarda Schumacher’in attığı yaklaşık 70 turun Bridgestone oluksuz lastikleriyle gerçekleştirildiği iddia edildi.

FIA sözcüsü tarafından Alman DPA ajansına yapılan açıklamada, “FIA F2007’de kullanılan oluksuz lastiklerle ilgili kaygı duymaktadır” denildi.

Schumacher lastiklerin GP2 serilerinde kullanılan oluksuz lastikler olduğunu söylemişti ancak bu olay test yasağı sürerken diğer takımların Schumacher’in F60 ile test yapmasına izin vermeleri kararındaki endişelerin doğru yönde olduğunu ortaya çıkarabilir.


Yorumlar

  1. bence ferrari boyle soylentıler cıkmasın dıye 2007 arcına gp2 lastıklerı taktı ama yıne bırılerı bu ısten huylandı.. ferrari bence en ıyısı mıchelın taksın soylentıler sona ersın kesın cozum …:))))))

  2. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    FIA en fazla test yasağı koyacak; Schumi'de zaten 67 tur attı, artık formunda, diğer takımlar avuçlarını yalayabilir :)))

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Enes doğru diyorsun akıl var mantık var. FIA'da illaki bir atraksiyon yapacak.

  4. burdan birşey çıkmaz, illegal bir durum yoktur kesinlikle, öyle olsa izin istemezler bunun üstüne

  5. Bridgestone her yarıştan sonra lastikle tekrar toplamıyor mu? eğer bu lastikler Formula 1'de kullanılan lastikse Ferrari bunu nasıl temin etti Bridgestone'un Ferrari'ye bu test için Formula 1'de kullanılan lastiklerden vereceğini düşünmüyorum.

  6. Umarım doğru değildir haber çünkü pek iyi sonuç çıkmaz ferrari adına

  7. neyse araştırsınlar yanlış birşey yoktur ortada.. sonrada fia=ferrari diyorlar.. 2 yıl önceki araca taktığımız gp2 lastikleri bile araştırılıyor..

  8. 2007 aracında 2009 lastiklerinin nasıl çalıştığını nasıl anlamalarını bekliyorlar ben anlamadım 🙂 ki o lastikleri sezon başından beri her yerde antrenmanda yarışta sıralamada test ediyorlar daha neyine edicekler onu hiç anlamadım

  9. Len birakin adam 2-3 tur atip araca alissin, Jaime`den ne farki kalir yoksa demi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir