Massa İlk Röportajını Pazartesi Verecek

yazar:

kategori:

Bugün basında çıkan yorumların Felipe Massa’ya ait olmadığının açıklanmasının ardından Ferrari, pazartesi günü Massa’nın kazadan sonraki ilk röportajının yayınlanacağını açıkladı.

Ferrari yaptığı açıklamada Massa’nın kazadan sonra hiç bir şekilde herhangi bir basın organına açıklamalarda bulunmadığını söyledi.

Ferrari, basında yer alan yorumların Massa’nın kardeşine ait olduğunu belirtti.

Bu arada dün Massa’yı ziyaret eden Michael Schumacher, eski takım arkadaşının iyileşme hızına şaşırdığını söyledi.

Schumacher “Sonunda Felipe’yi görmek güzeldi, kendimi şimdi daha iyi hissediyorum. Sürekli olaral Nicolas ve Jean Todt ile irtibat halinde bulunmuş ve her şeyi biliyor olsamda olanları kendi gözlerimle görmek daha güzeldi.”

“Geçen hafta olan kazayı dikkate alırsak onun durumuna şaşırdım. Birlikteydik ve her şey hakkında biraz konuştuk. Artık rahatladım.” dedi.


Yorumlar

  1. Massa biran önce saglıgına kavuşur inşallah ama pistlere dönmek için acale etmesim schuminin tadına varalım 🙂 gerçi bay E Massa sezon sonuna kadar yarışamaz demiş fakat belli olmaz bekleyelim görelim.

  2. bir an önce pistlerde görmek istiyoruz seni felipe ,
    sensiz f1 in tadı olmuyo
    umarım dönüşün muhteşem olur ki ben inanıyorum buna pistlerin tozunu attıracaksın

  3. bu harika haber. o kabusun ardından böyle haberlere tanık olmak beni çok mutlu ediyor pazartesi günü felipenin demecini 4 gözle bekliyor olacağım helal olsun bitanem kim tutar seni!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir