Button: "Bu Fırsatı Değerlendirmem Gerek"

yazar:

kategori:

Jenson Button üç yarışlık kötü gidişata Valensiya’da son vereceğini düşürüyor. İlk yedi yarışın altısını kazanan Jenson Button son üç yarışta podyumda yer almayı başaramadı ve açtığı 26 puanlıkfark 18.5 puana kadar düştü.

Button, “Harika şeyler başaracak kaynaklara sahibiz ancak herkez çok hızlı gelişiyor ve onlara yetişmemiz gerek. Çok daha zor zamanlar geçirdik ve bu yüzden bu sorunları da çözebiliriz.”

“Sadece rahat olmalı ve tekrar mücadeleye dönebileceğimize güvenmeliyiz ki bunu Valensiya’da başaracağız. Red Bulları yenmemiz gerekiyor. Oturarak puan kazanılmıyor, bu yeterli değil.”

Soğuk havalarda araçtan yeterli performansı alamadıklarını her seferinde dile getiren Button, “Eğer bu sorunların üstesinden gelmezsek Red Bull bizi silip süpürecek. Çünkü hem sıcak hem de soğuk havada oldukça iyi görünüyorlar. Eğer elinize bir fırsat geçmişse bunu sonuna kadar kullanmalısınız. Bu fırsat benim Formula 1’de şimdiye kadar elde ettiğim en iyi fırsat ve bunu değerlendirmek zorundayım. Bir daha böyle bir şansım olmayabilir.” diye devam etti.


Yorumlar

  1. Maclaren ve Ferrari'nin güçlenmesi Button ın işine gelir. Alacakları puanlarla Red Bull un yakalamasını geciktireceklerdir..

  2. Aslında Button'un rüyası bitti demek yanlış bir düşünce. Bence Brawn'ın parası bitti.

    Red Bull'un nefesini ensesinde hissediyor Brawn. Ayrıca güçlenen McLaren ve Ferrari faktörü. Canı sıkılınca yarışa eklenen Toyota ve Williams da var.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Mc larenler o kadar hızlı geliştiki brawnları bence geride bıraktılar button sadece 3 4 luk dusunur matematiksel hesap yaparak 3 4 cu olmaya bakacak takım yeterli gelişemıyor mc laren her gün gelişiyor her yarısa ozel paket getiriyor ve meyvelerini alıyolar mc laren valencia dada rekabetci olucakdır adım gibi eminim sorun cıkmadıgı surece ferrariden schumi ne yapacam cok heyecanla beklıyorum

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Çok dogru konusmus buttona hak vermemek elde deği lbole bir sans asır da 1 defa duser seneye belki brawn olmayabilir para sıkıntıları var o yuzden dedim yanlıs anlamayın arkadasında para kaynagı yok honda bıraktı gitti

  5. Artık oyuna Ferrari ve McLaren'de dahil oldu.Zaten eğer şampiyon olabilirse bu yıl onun muhtemelen ilk ve son şansı olacak.

  6. bundan sonra size puan zor, herkes gelişirken siz geriye gidiyosunuz, para da yok, yazık yani

  7. heiikkii kovalainen avatarı
    heiikkii kovalainen

    Button Bu Hayallerden Vazgeç Artık!

  8. Rüya bitti Button dostum.Diğer takımlar geçte olsa arayı kapattılar özellikle McLaren.Ferrari de iyi ayarlar yapmışa benziyor.Son Macaristan yarışında KERS 1-2 yaptı.Valencia da daha başarılı olacaklarını ve ilk 4 sırayı paylaşacaklarını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir