Ecclestone "Schumacher Sonsuza Kadar Yarışsın"

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Michael Schumacher’in spora dönüşünün kalıcı olmasını umduğunu söyledi.

Bild am Sonntag’a konuşan Ecclestone “Bu bana bağlı değil.”

“Muhtemelen Ferrari başarılı olacak, ve onların Schumacher’i tutmak isteyeceklerine eminim. Michael sonsuza kadar sürerse mutlu olurum.” dedi.

Ecclestone, BWW’nin ayrılması ve Massa’nın büyük kazası gibi olumsuz haberlerin ardından Schumacher’in dönüşünün 2009’un en iyi haberi olduğunu söyledi.

Ecclestone “Onunla sık sık dönüşü hakkında konuştum. Formda olma testi sorun olmayacak. Eğer Michael sürerse o hızlı olacaktır.” dedi.


Yorumlar

  1. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Kimi 2010'un sonuna kadar Ferrari'de, Alonso ancak 2011'de Ferrari koltuğuna oturabilir. Felipe Massa yarışlara dönme hususunda son derece istekli gelecek sene koltuğunu kimseye vermez…

  2. ama M'si görünmüyor 😀 arlboro yazıyor orada 😛

  3. bu resim nbe zaman çekilmiş acama..yasaklammadı mı sigara reklamları..ve, ülkemizde de yok mu bu yasak..bu anlamda..bu resim de yasak değil mi 😛 dumansız hava sahası lüten .))

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    HASTASIYIM Adamdaki endama bak patronu bile takmıyor elini verip geciyor süpersin sen Senin kalbin attığı surece yarıslarda yarısmayi hak edıyosun adamım.Fazla ucmadan Shmacherim senin yarısmanı ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Gökyüzünün büyüklüğü kadar istiyoruz LÜtfen sesimizi Duy 2009 sonuna kadar yarış seni öpüyorum beni duy lütfen ceske yanımda olsan hayatım yaa.

  5. bu adama uzun zmn sonra tekrardan kaltyrm keske schumı sonsuzza kadar yarssa:D

  6. Ahmet DEMİR avatarı

    Massa 1 sene daha dönemez. Seneye Shumi-Alanso ikilisinde Ferraride izlirsek şaşırmam hatta harika olur…

  7. ulaş bilir avatarı

    ah kalsa keske de alonso renaultla yine yenerse ferrariyi hiç şaşmam:) ama alonso ferrariye gecerse onu durduracak kimsede olmaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir