Hamilton: İlk Seferde Kusursuz Olamazsınız

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton yeni Mercedes W06’nın geçen seneki araçtan çok farklı olmadığını ancak yeni araçların ilk seferde asla yeteri kadar etkileyici olamayacağını söylüyor.

Hamilton ilk seferde attığı 91 turun ardından bugün de 117 tur tamamladı. Takım arkadaşı Rosberg de toplamda 307 tur atmıştı.

Hamilton ilk testlerin ardından araçta problem görünmese de nihai sonuç ve aracın gerçek performansı için erken yorum yapmamak gerektiğini düşünüyor.

“Aracın kokpitine ilk defa geçtiğinizde asla iyi olmaz çünkü araç en kötü halindedir. Burada Jerez’de soğuk hava şartlarında lastikler de iyi durumda değildi. İlk seferde asla iyi olmaz. Bu böyledir. Ama sezon boyunca daha iyi olacaktır. Genel olarak araç geçen senekine çok benziyor.”

Hamilton bugün pistte araçla attığı spin ile ilgili olarak da, “Pist biraz ıslaktı. O sırada oluksuz lastiklerleydim ve spin attım.” diyor.

Hamilton, Raikkonen’in attığı ve kendi hızlı turundan 1.331 saniye daha hızlı olan en hızlı turla ilgili olarak ise, “Bunlara çok bakmıyorum açıkçası. Ben kendi işime odaklanıyorum. Eminim onlar diğerlerine göre farklı yakıt yükündeydiler ve kısa turlar atıyorlardı. Bizim aksimize atak durumdaydılar.” diye konuşuyor.

“Paddy’nin söylediğine göre bu hafta en fazla turu attık ve bizim için sürpriz oldu. Nico iyi günler geçirdi ve günde 150’nin üzerinde tur attı. Ben de günde ortalama 100 turu tamamladım. Garajdaki herkesin harcadığı efor inanılmazdı.”


Yorumlar

“Hamilton: İlk Seferde Kusursuz Olamazsınız” için 12 yanıt

  1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Eminim onlar diğerlerine göre farklı yakıt yükündeydiler ve kısa turlar atıyorlardı

    1. Billy Bones avatarı

      Mercedes daha iyi,ama çok fark yok bence. Israrla aynı şeyi söylüyor bozuk plak gibi.

      2009/2010 Ferrari.
      2014/2015 Ferrari?

      Rakip Redbull’du. Rakip Mercedes.

      1. bahadır sezgin avatarı
        bahadır sezgin

        Seninki düz mantık bildiğin.

        1. Billy-bones avatarı

          Ferrari geride olsa Hız saklıyor önde olsa boş depo….ben ferrari şampiyon olacak demiyorum sadece bunun olma ihtimali var diyorum. Daha doğrusu mücadele etme şansı var. Sadece boş depo degıl yani ferrari nin dereceleri. Gecen seneye göre çok farklı olacak takım.

          1. bahadır sezgin avatarı
            bahadır sezgin

            Biz de diyoruzki Jerez testinden yola çıkarak böyle bir tanıya varma. Tüm takımların amaçları farklı. Ferrari çok yavaş olacak diyen de yok. Geçen seneye göre daha iyi gözüküyor Ferrari fakat şu an kimin nerede olacağına dair bir tahmin yürütmek çok saçma ve yersiz. Bi Barselona testlerine bakalım görelim orada nolucak.

            1. Billy-bones avatarı

              Orası doğru zaten ben su olacak demiyorum. Sadece “şimdilik” Gidişat iyi. Umarım dahada iyi olur. Özellikle kimi nin bi şampiyonluk daha almasını isterim her ne kadar zor da olsa..

      2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
        Lewis-Hamilton(#TeamLH)

        Senin hesap Buna dönmüş .

        https://www.youtube.com/watch?v=wxaA4bVzbRw

        1. hahaha 😀

          1. Billy-bones avatarı

            Sen Tokatcıyı bidaa paylaşsana 😀 sabahtan beri kopuyorum 😀

            1. yok ya yeter onu o anlık yaptım paylaştım 😀 bir daha devam ederlerse laf atmaya yine paylaşırım 😀

              1. Billy-bones avatarı

                😀 ahahaha muhteşem bişeydi ya 😀

        2. çokmu komik insanların düşüceleriyle alay etmek buralarda paylaşmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir