Kvyat: Yeni Araç İstediğimiz Durumda Değil

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat, son gün kendileri için cesaret verici olsa da Red Bull’un Barselona’da büyük yol kat etmesi gerektiğine inanıyor.

Jerez’de Renault motoruyla sorunlar yaşayan takımda, pazartesi günü ön kanadına hasar veren Kvyat çok sınırlı tur atabilmişti. Kvyat bugün 63 turu tamamladı.

“Bizim için genel olarak verimli bir gün oldu. Bugünden oldukça olumlu sonuçlar çıkarabiliriz. Atılan her turun önemi büyük. Bugün, testlerin en verimli günü oldu. Elbette olmak istediğimiz, olmamız gereken noktada değiliz ama gelişmeye devam edeceğiz.”

Kvyat bugünün ilk saatlerinde bir ERS problemi yaşamıştı. Bu konuyla ilgili olarak, “Problemler her aman olur. Onlarla başa çıkmamız gerekir. Bu benim tek başıma halledebileceğim bir şey değil fakat hepimiz birbirimize destek olarak çalışmaya devam edeceğiz. Kişisel olarak Renault’ya güvenim tam. Red Bull’a da aynı şekilde.” diye konuştu.

“Bir anda (Mercedes) ile aradaki farkı sıfıra indirmek kolay değil ama sıkı çalışmaya devam etmek zorundayız. Ancak sıkı çalışarak ve adım adım ilerleyerek istediğimiz noktaya gelebiliriz.”


Yorumlar

“Kvyat: Yeni Araç İstediğimiz Durumda Değil” için bir yanıt

  1. Bir sıkıntı var ama cozeriz sanırım. Renault motoru tamvgelistiremedimi acaba ? Yada nekadar geliştirdi. Barcelona daha açıklayıcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir