Toro Rosso Jerez’den Mutlu Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso takım patronu Franz Tost ve teknik direktörü James Key, Toro Rosso’nun Jerez testinin ardından takımın durumunu değerlendirdi.

En fazla mesafe kaydeden üçüncü takım olan Toro Rosso, testler boyunca dayanıklı performansıyla dikkat çekti.

Franz Tost “Hem büyük bir mesafe kaydettik hem de araç hakkında çok şey öğrendik. Bu gerekten yararlı bir test oldu. Genel olarak dayanıklıydık ve herhangi ciddi bir sorun yaşamdık. Bu yüzden Barcelona testleri öncesinde kendimizden eminiz”

“Toro Rosso gerçekten iyi çalıştı. Takımın ruhu inanılmaz. Herkese teşekkür ediyorum. Pilotlarımız gerçekten iyi çalıştı. Onlar çok zeki pilotlar.”

“Bu testte gösterdiğimiz performansı koruyarak Melbourne’e iyi hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Teknik direktör James Key ise “STR10 ile ilk sınavımız harika geçti. İlk iki test gününde küçük sorunlar vardı. Ama diğer iki günde büyük bir mesafe katettik. Bu bizim için yararlı oldu. Sürücüler için kapsamlı bir test hazırlamıştık ve bunu başarıyla tamamladık”

“Pilotlarımız sistemlere alışmaya çalışırken, biz de dayanıklılığa odaklandık. Henüz hız üzerinde çalışmadık. Ve bu ayın sonundan önce de böyle bir planımız yok. Bu yüzden tur derecelerinin herhangi bir önemi yok. Şimdilik önemli olan dayanıklılık, istikrar ve pilotların sonraki testler için doğru ayarları bulması”

“Rüzgar tüneli sayesinde zamanında hazırlandık. Bu yüzden üretimde herhangi bir sorun yaşamadık. Hataları önlemek ve doğru iletişimi sağlamak için pilotlarımız iyi bir iş yaptı. Testlere iyi bir başlangıç yaptık ve aynı ruhla devam etmeliyiz” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir