Ecclestone: "Schumacher Sürüş Dersi Verecek"

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone’a göre Michael Schumacher, önümüzdeki Avrupa yarışında pistlere döndüğünde bazı rakiplerine sürüş dersi verecek.

Reuters’a konuşan Ecclestone “Bir iki tanesine sürüş dersi vereceğini düşünüyorum.”

“Rekabetçi olacağı düşünmeseydi açıkçası geri dönmeye karar vermezdi ve Michael rekabetçi birisi.”

“Çok fazla yarış kazanmış ve insanlar onun sıkıcı olduğunu söylemiş olsa da o her zaman çok popüler oldu. O asla sıkıcı olmadı ve şimdi de sıkıcı olmayacak.” dedi.

Ecclestone ayrıca Schumacher’in dönüşüne şaşırdığını söyledi.

Ecclestone “Ben de menajeri Willi Weber kadar şaşırdım, o da döneceğini bilmiyordu. Sanırım onu ikna eden Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. yaşar öyle ulaşılması zor bir pilot da değil sözlerini duymamış olmak isterdim ama sanırım biraz sarhoştun. ya allah aşkına onu sevmeyenlerin bile kabul ettiği şeyleri sen nasıl etmiyorsun anlamadım. schumi gelmiş geçmiş en iyi pilotlar arasında ve 40 yaşındada olsa kısa sürede eski günlerine geri dönecektir. hemde çok kısa sürede…

  2. burak bocek avatarı

    Kim ulaşmış onun ulaştıklarına peki.60yıllık f1 tarihinde kim başarmış onun başardıklarını?Zor değil derken bi elinde bulunan rekorlarıda düşünelim bence.Ayrıca bunun talihsiz açıklamayla hiç alakası yok.Demekki ona karşı fazla sempatisi var ve şuan yarışanlar içinde en iyi olarak görüyor.Buna bağlı olarak nasıl yarışılır göstericek tarzı fikrini sunmuş.Talihsiz açıklama deyince insanın aklına geçen hitler ile ilgili söyledikleri gelmeli bu değil

  3. bakın ben eski şumiden bahsetmiyorum şuanki şumiden bahsediyorum.bay e nin açıklamasına istinaden bu düşüncelerimi aktarıyorum.

  4. Michael Schumacher gibi bir pilota bir mekanik dehaya araç geliştirmede üstüne tanınmayan bu şahsa ulaşmak zor değil ÇOK ZORDUR!!Schumi doğuştan efsane olmadı..Çalışmasıyla, üstün mekanik araç okuma yetisiyle ve sabrıyla bu noktalara geldi..O yüzden şuan F1'de bulunan her pilotun Schumacher'den ders alması gerek..Onun gibi bir dehaya bakarak kendini bilmeli ve ona göre ders çıkartmalı..Saygılar.

  5. bay e nin bu açıklamasını talihsiz br açıklama olarak görmekle beraber abesle iştigal olduğuna inanıyorum.bu diğer f1 pilotlarını küçük düşürmekten küçümsemekten başka bir işe yaramaz .yanlış anlaşılmasın schumacher kötü pilot demiyorum ama öyle ulaşılması zor bir pilottta değil.

  6. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Zamanında çok kişiye ders verdi zaten ama ben iyi yarış çıkartacagından şüpheliyim 2 yıl ara uzun bir süre.Umarım yarış içinde Alonso ile kapışırlar özledim bu çekişmeyi hiçbişey bana 2006 sezonu zevkini vermedi…

  7. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Hmmmm, Kimi ile Schumi'nin kapışması gerçekten de büyük bir zevk verecek, Kimi'nin yapacağı; otomobili biraz daha zorlamak olacaktır, 2005 ve 2006'daki performansı umarım geri döner, gerçi bu seneki performansı da pek küçümsenecek gibi değil 😀

  8. Kimi bu bahsettiklerinin içerisinde olabilir çünkü Kimi'nin bu seneki başarısı Ferrari'nin yetersizliğine dayandırılıyor ancak Schumi Ferrari ile başarılı olursa Kimi'ye bir ders vermiş olacak. Hamilton ve diğer birkaç yeni pilot da bunlardan birisi olabilir, her ne kadar şampiyon da olsa F1'de henüz yeni sayılır.

  9. alonsoya ders vermesine imkan yokk görünen köy klavuz istemez

  10. "Bir kaç kişi" yerine "tamamına yakınına" deseydi daha doğru olurdu.

  11. gokhan cinar avatarı

    bence shumi karizmasının korumak için elinden geleni yapacak diger pilotları bosverinde sampiyon olan pilotlar shumi ye gecilmemek için büyük özen gösterecekler.ama shumi nin alo ham ve rai ye ders verebilecegini düşünmüyorum.ama shumi bu yine de onun gelmesiyle yarıslar daha zevkli olacak

  12. Kimi nasıl araba kullancağını öğrenmiştir. Alonso da öyle… Ama Lewis'in Schumacherden öğrenecek çok şeyi olacağı inancındayım. Doğru bir söz Ecclestone.

  13. kimiyle hamiltondan bahsediyor galiba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir