Schumacher Şimdiden 3 kg Vermiş

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, Formula 1’e dönüş aşamasında çoktan 3 kg verdiğini ve çalışmaları sürdürdüğünü söyledi.

Ancak Schumacher boynu konusunda hâlâ çalışması gerektiğini çünkü hafif ağrılarının olduğunu söyledi.

Schumacher “Önümüzdeki yarış için hazırlıkların ortasındayım. Çoktan 3 kilo verdim ancak kaslarımı da geliştirmem önemli. Ancak çalışmalar oldukça iyi gidiyor.”

“Sadece boynumda biraz ağrı olduğunu söylemeliyim. Buna çözüm bulmalıyız çünkü sağlık önceliğimiz ve hem Ferrari hem de eşim ile bu şekilde anlaşmaya vardık.”

“Artık buradayız. Mücadeleyi kabul ettim. Ve siz de biliyorsunuzki mücadeleyi gerçekten seviyorum. Taraftarlarımın da seviyor gibi görünüyorlar.” dedi.

Schumacher ayrıca aldığı destek için de teşekkür ediyor.

Schumacher “Benim dönüşüm ile ilgili olumlu destekte bulunan tüm taraftarlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bugünlerde tüm dünyadan aldığım destek inanılmaz.” dedi.


Yorumlar

  1. cafer sardoğan avatarı
    cafer sardoğan

    Sen 1 tanesin ßeeeeeeee…… Hakkaten Çok Özledik Alem F1 Nasıl olur öğrensin

  2. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Schumi vs The Ice Man 16 gün kaldı…

  3. kim ne derse desin dunyayin en cok izlenen spor organizasyonu motor sporlarinin zirvesi f1 ve f1 in yildizi stari efsanesi her seyi schumi ne kadar sansliyim ki schumiyi tekrar kirmizi tulum icinde o kirmizi arabanin kokpitinde tekrar yarisirken gorebilecegim bu oyle boyle bir sey degil bunu ilk duydugumda iliklerime kadar heyecan doldum ellerim terledi nefes alisim hizlandi bu inanilmaz bir sey ya geri donusunde ne sonuc alirs alsin o geri donuyorya hic sorun degil yeterki o pistte goreyim onu avrupa kitasindaki butun yarislara gidecegim daha simdiden o ilk gunu iple cekiyorum

  4. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Kendi adıma tarifsiz bir mutluluk bu.. hiçbir başarı beklemiyorum kesinlikle;.. ama onu tekrar bir Ferrarinin içinde görmek tifosiler için bedelsiz bir mutluluk olmalı

  5. SCHUMACHER seni tekrar pistlerde görmek gerçekten çok muhteşem,nekadar takoz olsada araçlar senenin en heyecanlı yarışı olucak sayende.Tekrar HOŞGELDİN Schumacher

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Seni sevmeyen ölsün be adamım senin aldığın nefes bile yeter bize 12 yıldır takıp ederim sporu bu adamı izlemek ayrı bir heyecan katıyor bizlere ama fazla bir şey beklemek yanlıs olur cunku ferrari bu sene rekabetci arac cıkartmadı o bakımdan schuminni ustune fazla gidilmemesi lazım .

  7. yarışırken seni çok sevmedim, benim için en iyi pilot hiçbir zaman sen olmadın, ancak dönüşüne tarifi mümkün olmayacak kadar çok seviniyorum.

  8. adamsın be schumı helal sana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir