BMW, DTM'ye Mi Geçiyor?

yazar:

kategori:

BMW’nin bir üst düzey yöneticisi, gelecekte binek araç yarışmalarına iştiraklerinin illa ki de WTCC olması gerekmediğini söylemesi ile Alman otomobil üreticisinin DTM’e kayacağı akıllara geldi.

BMW’nin sezon sonunda Formula 1’den ayrılacağını duyurmasının ardından bu haftaki Autosport dergisi haberinde şirketin, sene boyunca açık bir şekilde eleştirilen WTCC’ye alternatifler aradığı yer alıyor.

BMW yönetim kurulu üyesi Klaus Draeger: “Daha geniş bakış açısı ile binek araçlarda bir iştirakımız hakkında planlı olarak konuştuk”

BMW Motor Sporları Sorumlusu Mario Theissen: “WTCC, binek araçlar yelpazesinin bir parçası. Geçen sene ve bu seneki gelişmelerden özellikle mutlu olmadığımız sır değil, ama henüz bir karar verilmedi.”

“Ne olursa olsun, binek otomobil serisinde temsil edileceğiz, hem çalışma destekli programlarla hem de müşteri müsabakalarında. Diğer projeleri de düşünebiliriz, ki bunlar hakkında henüz konuşulmadı”


Yorumlar

  1. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    resimde super

  2. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Harika bir haber. bmw nin f1 den çekildiğini öğrencince umarım dtm e geçer diye yazmıştım. Yüzümü kara çıkartmadılar. Harika olacak 🙂

  3. UGuRaikkonen  avatarı

    Belki rüzgar kanalları orda işe yarar 🙂

  4. Özellikle binek otomobil şampiyonalarında BMW'ler çok güzel oluyor. WTCC'nin 3 serisi arabaları ayrı bir ekol zaten. Sevindim çok…

  5. Hadi inşallah bari DTM'de görelim ayrıca diğer iki Alman devleri Mercedes ve Audi ilede kapışma fırsatı doğar bize, böylece DTM'ninde tadından yenmez 🙂 Formula 1 yalan oldu umudumuz DTM 🙂
    Bayerische motoren werke!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir