McLaren Pilotları Sezon Öncesi Gelişimden Eminler

yazar:

kategori:

McLaren pilotları Fernando Alonso ve Jenson Button, Honda’nın yeni motorunda 2015 Formula 1 sezonu öncesi yeteri kadar gelişim göstereceğinden emin olduklarını söylediler.

Jerez’deki ilk testlerde McLaren-Honda, çeşitli dayanıklılık sorunları nedeniyle yeteri kadar tur atamamıştı. McLaren o testlerin en yavaş takımı oldu.

Honda’nın Tokyo’daki basın toplantısında konuşan Button “Bildiğimiz üzere testler gelişmek için vardır ve ilk testler öyleydi.”

“Çalışma şeklimizde ve aracın motor paketiyle yöneliminde oldukça büyük gelişme gördük.”

“Tek bir şey gibi hissediyoruz. Araç ayrı motor ayrı gibi değil. Düzgün, tam bir paket gibi olması harika.”

“Sıradaki iki test seansı için sabırsızlanıyorum. O testlerde daha da gelişeceğiz ve ilk yarış Melbourne’ye kadar hazır olmamızı ve mümkün olan en iyi sonuç için mücadele etmemizi umuyorum.” dedi.

Fernando Alonso “Bu projede başarılı olmaya çalışıyoruz ve hepimiz için oldukça mücadeleci zamanlar. Ancak F1’de geçirdiğim yıllarca senenin ardından McLaren-Honda ailesinin bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım.”

“Bir kaç galibiyete, umarım kısa sürede hazır olacağız.”  dedi.


Yorumlar

“McLaren Pilotları Sezon Öncesi Gelişimden Eminler” için 2 yanıt

  1. Araçta potansiyelin çok yüksek olduğuna inanmak istiyorum. McLaren gelişimde iyi bir takımdır.

  2. Açıkçası her ne kadar hondanın da ileri bir yönde adım atmasını umsam da bence bu sene dayanıklılıktan ağızları çok yanacak gibi o yüzden her ne kadar hız yönünden iyi bir yerde olacaklarsa da başarılarını bu sezona yaymaları pek olası değil en azından bu sezon ama 2016 için gerçek bir azimle çalıştıklarını hatırlatmaya gerek yok sanırım umarım rekabeti artıran takımlardan biri olacaklar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir