Force India: Gecikmenin Nedeni Marussia ve Caterham

yazar:

kategori:

Force India’dan Bob Fernley, 2015 yılının ilk testi kaçırmalarında Marussia ve Caterham’ın batmasının etkili olduğunu söyledi.

Strateji grubu geçtiğimiz hafta Marussia’nın dönüşünü veto ederken, Caterham’ın 2015 umutları zaten kalmadı.

Toyota rüzgar tünelini kullanmaya karar veren Force India, 2015 sezonunun ilk testine katılmadı ve sezonun diğer testlerine katılması da beklenmiyor.

Force India’dan Bob Fernley, Marussia ve Caterham’ın batmasının takımın gelişimini etkilediğini söyledi.

“Bildiğiniz gibi son zamanlarda Köln’deki Toyota’nın kendi rüzgar tünelinde çalışmaya başladık. Ancak Toyota’daki insanlar Caterham ile anlaşmalarının devam etmesi sebebiyle oldukça haklı olarak sorunlar çözülene kadar bizimle çalışamadılar. En erken aralık ayına kadar yeşil ışık alamadık Bu yüzden gelişime oldukça geç başladık”

“Caterham ve Marussia’nın batması bizim için çok kötü oldu. Tedarikçilerle bazı sorunlar yaşadık. Bu durum ödemelere zarar verdi ve bizden peşin istediler. Elbette tedarikçileri suçlamıyorum. Benim mali durumumda kötü olsaydı bende aynı şeyi yapardım. Ama bu durum bize yardımcı olmadı ve farklı alanlarda geride kaldık”

Fernley sezonun üçüncü testine yetişmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Yorumlar

“Force India: Gecikmenin Nedeni Marussia ve Caterham” için 8 yanıt

  1. Yazık olacak bu takıma. Fernandes vazgeçti, Mallya da vazgeçmese bari.

  2. garibim Marussia’nın hakederek alacağı paraya göz dikip 2014 aracına müsade etmediniz ya umarım daha beter olur sezon ortasını göremeden iflas bayrağını ceker defoluop gidersiniz.

    1. Marussia 20 milyonu alıp, borçlarını ödeyip güle güle diyecekti bence.

  3. Force India ilk önce rüzgar tünelinde çok iyi bir çözüm bulduklarını söyledi. Sonra Jerez’in teste uygun olmadığını söyledi. Kısa bir süre sonra araç yetişmeyecek dedi. Bu hafta başında Rüzgar tünelindeki çalışmalara geç başlayadıkları için geç kaldıklarını söyledi. Şimdi Marussia ve Caterham yüzünden peşin para sıkıntısı yaşadıklarını söylüyor. Force India ya gerçekten batıyor, ya da gerçek bir çözüm bulmuş gibi görünüyor.

    1. McLarenist® avatarı

      Bu apaçık iflasın ayak sesleri.

  4. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Bu Takımı’n sahibi olan şahsın içki fabrikası zaten dünya da en çok tüketilen içki gruplarından bir tanesi en son 2. Diye okumuştum. Arabada sponsorlar yine vijah Mallya nın neredeyse araba görünmüyor bildiğim kadarıyla Hindistan Hükümet’i bile force india ya yılda 90-100 milyon dolar arasında para veriyorlar. Hala bu takım krizde gerçekten formula bu kadar pahalımı tamam ekonomik kriz var adalet yok parasal gelirler adaletli dağılmıyor falan ama bu sporun temel Şartı paran varsa yarışırsın. Force india bence krizde falan değil bir planları var onu gerçekleştirmek için piste çıkmıyorlar Melbourne de podyuma çıkar bu takım ciddiyim

  5. Ha ha, ne dedik testlere katılmama hakkında, jerez kotu bir pistmiş şanzıman ve motoru mercedes test edecekmiş gibi sacma seyler söylediler.Sonradan çıktı tabi kokusu.Bir f 1 takımı 1 turdan dahi birçok veri kazanır özellikle yeni bir araçta.Sebep ya bir buluş yada ekonomik dedik, büyük bir ekonomik sorun çıktı.Bunlar insanların aklı olmadığını düşünüyor olmalılar.Hala kuru sıkı sallamaya devam ediyorlar.

  6. dll.filenotfound avatarı
    dll.filenotfound

    ağlamayında işinizi yapın ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir