Brawn, Rakiplerinin Gücünün Farkında

yazar:

kategori:

Brawn GP sezonun ilk yarısında gösterdiği baskın performansı lastik ısıtma sorunları nedeniyle son yarışlarda gösteremedi. Takım patronu Ross Brawn Britanya ve Almanya’daki hava şartlarının bu duruma yol açtığını düşünse de Red Bull ve Mclaren takımlarının da geliştiğini göz ardı etmiyor. 

Brawn Gazzetta dello Sport‘a verdiği demeçte, “Rakiplerimizin güçlendiği doğru ancak sezonun ilk bölümünde lastiklerimizden mümkün olan en iyi verimi alıyorduk ve beklenmedik bir şekilde bir süredir durum farklı. Bu kesinlikle sezon boyunca yaptığımız modifikasyonlarla ilgili bir şey ve şu anda her adımımızı inceleyip sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz.” diyor.

Brawn sezon içi testlerin yasak olmasının takımlara mevcut problemlerini çözme konusunda zorluk çıkardığını da ekliyor.

“Eğer birkaç test yapablseydik kesinlikle daha rahat olurdum. Ancak bu yıl kurallar gereği mücadele bu şekilde oluyor.”


Yorumlar

  1. Ros Brawn ve Brawn mercedes geri gelecektir. Hiçbirimiz bilmiyoruz kimin nekadar kaynağı var. Ancak ellerinde mükkemmel bir araç var ve hala rekabetçi olacaklardır. Biz eski Honda şimdi Brawn taraftarları inanıyoruz.

  2. brawn her yarış biraz daha geriliyor, böyle giderse sezon sonunda her iki klasmanda da ellerinde hiç bir şey kalmayacak, bu durumu tersine çevirmek için gerekli kaynaklara da sahip değiller gibi görünüyor, çook yazık..

  3. Jenson Button avatarı
    Jenson Button

    Yeter Artık Be Kimse Çekemiyor Brawn'ı Redbull'u Her Sene Ferrari Mclaren Bu Sene de Brawn Redbull Var Onların Yerine Hep Ferrari Kazanacak Mclaren Kazanacak Oh Biraz da Başka Takımlar Kazansın Biz Ferrari Kazanınca Brawo Diyoruz Sizde Bir Brawn Bir Redbull Kazanınca Kurallar Vah Max Mosley Diyorsunuz Yeter Artık.

  4. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Zaten bu kurallar sayesinde buradasın..

    Dua ette diğerleri birbirini yesin; içlerinden biri sıyrılırsa sizi tepetakla alır ağağıya…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir