Ralf DTM'de Yarışmaya Yakın

yazar:

kategori:

İki günlük Estoril testlerinin ardından mutlu olduğunu söyleyen Ralf Schumacher’in 2008’de DTM’de yarışması için anlaşma imzalamaya yakın olduğu söyleniyor.

2007 sezonu sonunda Toyota ile yollarının ayıran 32 yaşındaki Alman pilot bu hafta Estoril’de siyah Mercedes-Benz C-Class aracı ile 100 turdan fazla test yaptı.

Bild gazetesine konuşan Schumacher "Araçların kullanımı gerçekten çok güzel." dedi.

Alman gazetesi 6 F1 yarış galibiyeti bulunan pilota DTM’de yarışıp yarışmayacağını sorması üzerine Ralf "Bunu aynı zamanda Norbert Haug’a da sormalısınız."

"Önümüzdeki hafta bir araya gelip nasıl devam edebileceğimizi görüşeceğiz. Gerçek olan şu ki gerçekten keyif aldım. Araçlar hızlı virajlarda gerçekten iyi. Daha önceden böyle olduğunu düşünmüyorum. Motorlar da gerçekten üst seviyede" dedi.

Raly ayrıca Haug’un rekabetçi turlar attığını söylemesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Ralf "İnsanların bana hiçbir şey için mi F1’de para ödediğini düşünüyorsunuz? Tur zamanlarım iyi olsada önlerde mücadele etmem çok çalışma gerektirecek." dedi.

ralf_schumacher_dtm4_458226983.jpg

ralf_schumacher_dtm2_829997407.jpg

ralf_schumacher_dtm3_734723023.jpg


Yorumlar

  1. F1cilerin gidebileceği yerlerden biri DTM diğeri Nascar zaten. Hakkinen Fretzen şimdi de R.Schumacher DTM'de. Keke Rosberg de araç geliştirmişti orada.

  2. Ralfi buralarda göreceğimi hiç düşünmemiştim.Sevdiğim pilotlardandı ancak performansı kötü olunca artık Dtmde yer arıyor.İnşallah burada iyi performanslar sergiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir