Dennis "Hamilton Daha İyi Maaşı Hak Etti"

yazar:

kategori:

Mclaren takım patronu Ron Dennis, çaylıklık sezonunda gösterdiği performanstan sonra Lewis Hamilton’un hem yeni anlaşmayı hem de daha iyi maaş almayı hak ettiğini söyledi.

Takımın Lewis ile olan anlaşmayı 2012 sonuna kadar uzattığını açıklamasının ardından Dennis hem genç yıldızı hem de menajeri olan babası Anthony Hamilton’ı övdü.

Dennis "Geçen sene kasım ayında duyurulan öncelikli anlaşmanın ardından Hamilton 10 yıldan beri onu takım içerisinde tanıyanlar dahil olmak üzere bir çok kişinin beklentilerinin üzerinde performans gösterdi ilk sezonunda. "

"Lewis’in 2007 sezonunda gösterdiği performansa bakarsak finansal olarak gelişimin hakedildiği açıktır. Lewis’in menajeri Anthony Hamilton ile de dostça görüşmeler yapılmıştır."

"Bugün yapılan anlaşma Lewis ile olan geçmişimizi 15 seneye çıkaracak. Bunun özellike motor sporları içerisinde yapılan en uzun süreli anlaşma olacağına inanıyoruz. Anthony de dahil olmak üzere bu anlaşmanın içerisinde bulunan herkes için bu büyük bir başarıdır."

"Lewis hem birey olarak hem de profesyonellik olarak çok farklı birisi. Vodafone Mclaren Mercedes yeni sezon için sabırsızlanıyor. Heikki’nin Lewis ile partner olmasının ardından yeni sezonda rekabetçi olmayı hedefliyoruz. " dedi.

hamilton_dennis_whitmarsh_mp423_481673111.jpg

Mclaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh "Lewis’in çaylak olarak kırabileceği rekorları kırdığı 2007 sezonun bitmesinin ardından Vodafone McLaren Mercedes takımı 2008 aracını pist üzerine çıkarmaya odaklandı."

"9 ocakta bunu başardık ve bunun sayesinde Lewis’in menajeri Anthony Davidson ile görüşmemiz için uygun zaman oluştu. Bu özel bir zaman çerçevesi içerisinde yapılan bir toplantı değildi çünkü Lewis ile olan anlaşma devam ediyordu."

"Aralık ayında Heikki’nin takıma dahil olmasından sonra her ikisi ile birlikte ne kadar rekabetçi olacağımız açıklık kazandı. Heyecanlı bir sezon olacağını hissediyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    "Takımın Lewis ile olan anlaşmayı 2012 sonuna kadar uzattığını açıklamasının ardından Dennis hem genç yıldızı hem de menajeri olan babası Anthony Hamilton'ı övdü."

  2. iyi bir anlaşma oldu. Nasıl Michael deyince ferrari'yi hatırlıyorsak Lewis dendiğinde de McLaren hatırlanacak.

  3. lewis'in menajeri babası anthony hamilton değil miydi?

  4. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    gercekten alacağı ücreti haketti ama 🙂 birde şu var mclaren hamiltona yüksek maaş vermek zorunda yoksa reno ve ferrarinin gerisinde kalacak bu bakımdanda 😀 büyük takım ucuza pilot yarıstırırmı hiç 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir