Schumacher'in Dönüşü için Şüpheler Sürüyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in menajeri Willi Weber, Schumacher’in boynundaki sağlık sorunları nedeniyle Valensiya’da yarışıp yarışmayacağı ile ilgili olarak, “Dönüşü %100 kesinlik kazanmadıkça hiçbir şey söylemeyeceğiz” yorumunu yaptı ancak Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi Weber’in “Michael Valensiya’da yarışmayacak olması talihsiz bir spekülasyon. Orada olacak şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz.” sözlerine yer verdi.

Basında yer alan haberlerde Schumacher’in şubat ayında geçirdiği motorsiklet kazasında kemiğini çatlatmış olabileceği haberleri yer alıyordu.

Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm ise bu konuda, “Çok kötü bir kazaydı. Ama bunu herkesin içinde konuşmuyoruz.” dedi.

Schumacher’in doktoru Johannes Peil de “Tüm test sonuçları elimize ulaştığında bir karar vereceğiz. Ancak son söz Schumacher’in olacak.” yorumunu yaptı.


Yorumlar

  1. Adem Albayrak avatarı

    arkadaşlar schumi açıklama yapmış son dakika olarak verdiler çekilmiş diyo bilgisi olan varmı….

  2. Herkesin içinde konuşmamaları lazım zaten. Bazı şeyleri öğrenmeyelim daha iyi. Sonra saçma sapan yorumlar yapanlar çıkıyor. Saçma krizler oluşuyor.
    Son söz doktorların olacak. Kararı Michael'a bırakmazlar. Doktorlar olumlu raporunu verir. Teknik heyet onaylar ve yarışır. Yoksa söz Michael'da derseniz basına, nasıl olursa olsun yarışsın da denirse sonra büyük bir sakatlık veya kaza olursa kimse altından kalkamaz bunun. Doktorlar şüpheyle bile yaklaşırlarsa son durumda Michael'ım asla yarıştırılmamalı.

  3. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Aynen, bende aynı fikirdeyim zaten yarın ve Çarşamba günü yine test yapacağı söyleniyor.

  4. Son söz Schumacherin ise,gridde olacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir