Video: Schumacher'in Son Yarışı Brezilya 2006

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. yaw arkdşlar videoda calan müzik cok güzel ismini bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

  2. yaw arkdşlar herkesten özür diliyorum bazen alonso fanatikliğim yorunmlarımada yansıyor k.bakmayın.:( daha dikaktli olacağım

  3. videonun başında schumiye kupa veren adam pele mi?yoksa benmi yanılıyorum

  4. video'da calani bilen var mi?

  5. ulaşın r 26 yı kimse geçemez teorisi biraz abartılı olmuş ama enzo ferrarinin 2006 japonyayı hatırlatırken 2006 monzayıda unutmamak gerekir dimi ama.hani renault motorunun patladığı yarış.

  6. enzo ferrari avatarı

    R26 yı bir arkadasın dediği gibi Schumi iki sefer gecmişti.Hatta o sezon 25 paunlık farkı Massanın yardımlarıyla kapatıp çinde öne gecmiştik Japonyada 17 tur kala 6 sn farkla sampiyonluğa giderken 6 sene patlamayan motorumuz bizim yarı yolda bırakmıştı.Alonso sözde Schumiyi 2005-2006 senesinde ezmiş 2005 tarihimiz en kötü sezonlarından biriydi Alonsonun rakibi schumacher değil Kimiydi.Schumacher o kötü aracla sezon sonunda üçüncü olmuştu.2006 sezonunda sezonun ilk yarısına kadar Alonso 25 paun fark yapmıştı sezonun ikinci yarısında amerika yarısından başlayarak Massanın yardımlarıyla 25 puanı farkı monzada kapatıp çizde 2 puan öne gecmiştik ama japonyada motor patlamıştı.Acaba merak ettim alonso bizi nasıl ezmiş oluyor yani hatta 2006 çin yarışında fısıcehlla schumiyi engelleyip ona yardım etmeye çalışıyodu ama nafile schumi ikisinide gecmiş yarısı kazanmıstı

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Michael'ın son efsanevi sürüşü. Sıralamada sorun yaşayıp 10.sıradan start alıyor. Yarış içerisindeyse lastiği patlayıp son sıraya düşüyor. Tekrar yükseliyor. Sonuç dördüncülük. Şampiyonluk şansı tükendiği halde böyle yarıştı.

  8. Ertan Akkaş avatarı

    Bence fazla tartışmaya gerek yok o sene Alonso'nun nasıl kazandığını zaten herkes biliyor. Kader Schumi'nin kazanmasını istemedi olay budur.

  9. Ulaş abicim sen git bi hamama falan valla içine Alonso virüsü kaçmış senin bi güzel keselen öyle gel. Artık her habere Alonso ile ilgili olur olmadık yorumlar yapman kabak tadı vermeye başladı ve çocukluk boyutuna dayandı. Yok sen rahat ol kimse durduramaz, yok o onu geçti, yok tüy kalktı… Tamam anladık şampiyon oldu aferin ama yeter yani. Biz yedi şampiyonluğu her haberde afişe etmiyoruz. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış hesabına çevirdin iyice.

  10. R26'yı kimse geçemez mi ? Hahaha Schumi o yarışta tam iki kez geçti hatırlatırım 😀 Nasıl izlediysen yarışı orada o lastik patlamasa Alonsoya neler çektirecekti Schumi onu çok görmek istiyordum o yüzden çok kahrolmuştum patlayan lastiğe.

  11. remzi senin yorumlarına bayılıyorum sadece bir şey yazayım diye yazma kardeş herkes neyin ne olduğunu biliyor

  12. Arkadaslar 2006 sezonunda Mclaren`in yerlerde surundugunu hatta Alonso`nun transfer oldugunda Mclaren`i ilk kullandiginda berbat dedigini hatirlarsiniz. Yani bu muthis bir gecis falan degildi,tur basina 1,5 sn hizli bir aracin yavas bir araci normal bir gecisiydi, ha Rai`nin savunmasi hizli bir aracin savunmasi gibiydi o ayri 🙂

  13. umutbg merak etme fernando durdururdu r26'yı kimse gecemezzz

  14. Ders niteliğinde okutulacak bir sürüş. Müthişti. O lastik patlamasaydı daha neler neler olurdu. Kazanırdı yani kimse duramazdı önünde.

  15. enzo ferrari avatarı

    fantastik bir yarıstı ama 10 tur daha olsa yarısı kazanamazdı,çünkü schumiye sormuşlardı önündeki buttonu kaç turda yakalayabilirsin diye oda 5 demişti

  16. eminim reikkonen o geçişi ömrü boyunca unutmaz.

  17. evet unutulmaz bir yaris ve 20000 devirlik araba.10 tur daha olsa birinci bile olabilrdi

  18. fernando alonsooooo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir