Vettel Ferrari’den Beklentiler Karşısında Temkinli

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Jerez testlerinin en hızlı derecesini kaydetmelerine karşın tedbiri elden bırakmıyor.

4 günlük Jerez testlerinin ilk iki gününde piste çıkan Sebastian Vettel her iki günde de zirvede yer almış, takım arkadaşı Kimi Raikkonen ise 4. günü ilk sırada bitirmişti.

Vettel “Nereden geldiğimizi hazırlamalıyız. Takımda büyük bir değişim oluyor. Yeni şeyler öğrendik ve öğrenmemiz gereken hala birçok şey var. Bu bağlamda iyi bir test geçirdik. Elbette aracı daha iyi anlamalıyız. Geliştiğimizden emin olmalıyız”

“Gelecek haftaki Barcelona testlerine bakacak olursak, her alanda en iy performansı yakalamak için Maranello’da simülatör çalışmaları yapacağım. Aracı daha iyi hale getirebilmek için her parçayı analiz etmeliyiz. Sadece kendim değil, bütün takımın öğrenmesi gereken çok şey var. Tüm takım aracı bir adım daha ileriye taşımak ile meşgul olacak” dedi.


Yorumlar

“Vettel Ferrari’den Beklentiler Karşısında Temkinli” için 9 yanıt

  1. yorumu beğenme olayının geri gelmesi olumlu.eskiden yorumu beğenmeme durumuda vardı o şu an yok.en azından olumlu oyları görebiliyoruz olumsuz oylar göründüğünde sıkıntı olabiliyordu.hoş olumlu oylar göründüğündede sıkıntı olabiliyordu ama neyse.uygulama gayet mantıklı ben kaptan mağara adamı ve onun gibi düşünenlere soruyorum insan yazdığı yorumun beğenildiğini istermi ? ister.beğenilmediğini istermi ? istemez.zaten site yönetimide beğeniler konusunda oylama getirmiş ;beğenilmeyen konusunda oylama yapmamış.isabetli bir karar

    1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Fakat benim derdim ” yorumun beğenilip beğenilmemesi değil.. Sitedeki eski kullanıcılardan biri olarak geçmişte sende hatırlarsın, yorum beğenme sayısı, fake beğeniler gibi bissürü sert tartışmalar yaşandı sitede.. Ve kimsede bu iddaları ne tam olarak ispatlayabildi nede tam oalrak yalanalayabildi. Hep meçhul bir durumdu. Bnde diyorum ki geçmişte bu kadar çok polemiğe konu olan bir durum neden tekrardan gündeme geldi ? ”

  2. Ferrari son markalar şampiyonluğunu 2008’de kazanmış bir takım.Bence Mclaren gibi 20 yıl şampiyonluğu göremeyecekler.

  3. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Konu Dışı bir Fotograf 🙂

    RAİ çok şekil çıkmış 🙂

  4. Aydın Ahmet avatarı

    Gayet temkinli ve ciddi söylemler geliyor ferrariden hayale kapılmak yok realistler bence çok güzel bu bile ferrarinin yönetimsel ve pilot tarafındaki olgunluğunu gösteriyor.Hatırlıyorumda Alonso nun ilk yılında Ferrari ve Alonso rüyalara göndermişti herkesi sonuç 5 te 0 çekip başka takıma gitti şanstır odur budur ama Vettel gayet mantıklı ve çalışkan yönetim kadrosuda böyle bence bu sene olmasada seneye başarı %90 gibi bir durum takım kendini biliyor Vettel kendini biliyor yani herkes herşeyin farkında artık tifosileri rüyalarla uyutan Ferrari=Alonso vakti geçti şimdi gerçekçi olan Ferrari=Vettel dönemi başladı.

    Bu sene bence çok süpriz olabilir takımda bunu hissediyorum 2000 yılının başındaki gibi o zamanki olgunluk takımı sarmış durumda.

  5. sen bu işi yaparsın şampiyon .. gelecek senin

  6. Bilmiyorum daha önce böyle bir istatistik paylaşıldı mı ancak bugün emin olmak için geçmiş sonuçları da karıştırdım şöyle bir bilgiyle karşılaştım.
    Aracı Ferrari olmayıp da Ferrari motorlu bir araçla yarış kazanan ilk ve tek pilot Sebastian Vettel.
    Umarım bu özellik ona Ferrari kariyerinde iyi şans getirir.

    1. Mehmet Günaydın avatarı
      Mehmet Günaydın

      Evet bu adam istatistik manyağı ve hayallerini gerçekleştirme yolunda bir başlangıç yaptı umarım Ferrari takımı seb in hayallerini gerçekleştirmesi için ona gereken tüm imkanları sunabilir.

  7. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Çalışma hırsına hastayım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir