Dennis: Çin’e Kadar Tüm Gücümüzü Gösteremeyebiliriz

yazar:

kategori: ,

Ron Dennis takımının MP4-30’un tasarımında çok agresif davranmasının ardından aracın tam performansını ilk iki veya üç yarışta gösteremeyebileceklerini söyledi.

Dennis Jerez testlerinde sadece 79 tur atabilmelerine rağmen Mercedes’in 515 tur tamamlamasını beklediklerini de ekledi.

“Mercedes’in 100 üstü tur atabilmesine şaşırdık mı? Hayır, çünkü çok baskın bir sezondan geliyorlar ve farklı bir paketi geliştiriyorlar. Eğer bir sporda arkadaysanız onlardan daha hızlı koşmalısınız, yoksa asla yakalayamazsınız.”

“Biz bazı hesaplı riskler aldık mı? Evet. Bunlar ilk kez kullandığımız teknolojilerle ilgili ve güç avantajı kazanmak için çalışmamız gerekiyor. Avustralya’da bile ne yapabileceğimizi görememiş olabiliriz, iki veya üç yarış geçmeden herşeyi tamamlayamayacağımızı düşünüyorum. Takımda herkes için anahtar kelime: sabır. Yaşadığımız sorunlarla yaşamak zorundayız.”

McLaren Jerez testlerinde garajda uzun süreler geçirdi ve bir çok sorunla boğuştu. Dennis bunun yeni motor tedarikçisi ile birbirlerini anlamaya çalışmalarından kaynaklandığını söyledi.

“Çok fazla düşünmeyi deniyoruz. Soruna hemen atlamak yerine – özellikle biz ve Japonlar arasındaki kültürel farklılıklar hakkında – zamanı iyi kullanmalıyız ve doğru şekilde iletişim kurmayı başararak doğru kararlar almalıyız. Bu yüzden şu sıralar aldığımız her karar üç katı zaman alıyor.”

“Takımları çok yeni ve İngilizce’leri bizim Japonca’mızdan çok çok daha iyi, bu yüzden onlarla mükemmel iletişim kuramamayı eleştiremeyiz, sabırlı olmalıyız ve hızlanmalarını ve herşeyin doğru çalışmasını beklemeliyiz.”


Yorumlar

“Dennis: Çin’e Kadar Tüm Gücümüzü Gösteremeyebiliriz” için 13 yanıt

  1. bu takımdan bi cacık olmaz yorulmayın ())):

  2. Neyse Magic Alonso cebinden +1 saniye daha çıkarır o açığı da kapatırsınız siz.

    1. Tüm 1 sn ‘leri Kimi yedi. Taze bitti. 😀

  3. o değilde resim güzelmiş, birde şu burunda bulunan baloncuk neyin nesi daha önceden açıklayan varmı anlamadım 🙂

    1. mehmet atlas avatarı

      sensör büyük ihtimalle yanlış hatırlamiyosam geçen yılki testlerde de kullanmıslardı bunu.

      1. Yanlış olmasın ama bu sene ilkkez görüyorum Geçen sene gördüğümü hatırlamıyorum, ayrıca şeffaf ve sanki su damlası gibi olması da çok ilginç yine McLaren farkı 🙂

        1. mehmet atlas avatarı

          bu 2011 de

        2. mehmet atlas avatarı

          bu 2012 deki

        3. mehmet atlas avatarı

          bu geçen sene kullanılan

          1. Paylaşımlar için teşekkürler enfazla dikkat çeken bu senenin diğerleri dikkatimden kaçmış…

  4. McLarenist® avatarı

    İyimser ve güçlü bir konuşma. Güven, sabır ve azim. Takım yenpyeni bir başlangıca odaklanmış. Taraflar arası kültürel diyalog belli ki şu an en öncelikli problemlerden. Tabii ki ben patron kadar iyimser düşüncelere sahip değilim: En net performans için ben sezon ortası düşüncelerimi tekrarlamaktan öteye gidemiyorum. İnancımız tam ve net.

  5. Bahane altyapısı yavaş yavaş hazırlanıyor 🙂 Martin zamanında da böyle agresif radikal yenilikler yapmayı denediniz o sezondan beri takım iflah olmadı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir