Montezemolo: "Sağlığın Şakası Olmaz"

yazar:

kategori:

Ferrari patronu Luca di Montezemolo bir İtalyan gazetesine verdiği röportajda Schumacher’in yarışmayacak olmasının kendisinde hayal kırıklığı yarattığını ancak Valensiya’da yarışacak olan Badoer’e de inandıklarını dile getirdi.

Schumacher’in yarışmayacağı bilgisini ne zaman aldığı sorulduğunda Montezemolo, “Pazartesi akşamı. Michael Almanya’ya gidip boynu için bir taramadan daha geçecekti. Bu bana normal bir formalite gibi görünmüştü ama sorunlarla karşılaşmışlar. Israrcı olmamak en iyisi. Bunu yapamayız. Şubat ayında bir motorsiklet kazası geçirdi ve Mugello’da bazı şeylerin yolunda olmadığını gördüler. Sağlığın şakası olmaz.” dedi.

Schumacher’e teklif götürdükleri anı anlatan Montezemolo, “Ricamıza istekle yanıt verdi. Emekli bir şampiyon gibi değil istekli bir genç gibiydi. 4 kilo verdi ve Brezilya’daki son yarışındaki yani Ekim 2006’daki kilosuna ulaştı. Bu durumu nasıl karşıladığını buradan anlayabilirsiniz.” diye konuştu.

Montezemolo son olarak da Badoer hakkında konuştu.

“Luca Badoer’e inancımız tam, o da bizden biri. Kader ona eşsiz bir fırsat tanıdı ve şimdi elinden gelenin en iyisi yapmalı. Tüm gücümüzle onu destekleyeceğiz. Ferrari ile olan ilişkisinden dolayı Schumacher de onu destekleyecek.”


Yorumlar

  1. alorai  || viva la vida avatarı
    alorai || viva la vida

    schumi'yi tekrar pistlerde görmek harika olacaktı ama monteninde dediği gibi ''sağlıkla şaka olmaz''

  2. Spekülasyon ve uydurma haberlerin önüne set çeken güzel bir açıklama.

  3. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Doğru; aynen öyle, Montezemelo.

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    schumi de donseydi gridde 4 sampiyon olacaktı.olmadı….

  5. bu haberde inanmayanlara kapak olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir