Badoer Hem Mutlu Hem Üzgün

yazar:

kategori:

Avrupa Grand Prix’sinde Felipe Massa’nın yerinde Ferrari’de yarışacağının açıklanmasının ardından Luca Badoer karışık duygular içerisinde olduğunu dile getirdi.

O kadar yıl takıma test pilotluğu yapmanın ardından Ferrari ile yarışma fırsatına sevinen Badoer, Michael Schumacher’in kopite geri dönmeyecek olmasından da üzüntü duyuyor.

“Çocukluğumdan beri Ferrari için yarışmak istedim ve şimdi bunu gerçekleştirebilmek için imkanım var.”

“Michael içinse gerçekten üzgünüm çünkü geri dönmeyi ne kadar istediğini biliyorum. Bunu bir arkadaşı ve bir taraftarı olarak söylüyorum. Son günlerde görüşüyorduk ve birlikte geçen hafta kart aracı kullandık. Dün gece Stefano Domenicali bana haberi verdikten birkaç dakika sonra beni aradı ve bana tavsiyelerde bulunmak için hazır olduğunu biliyorum.”

Ferrari ile son testini geçen yıl Portimao’da aralık ayında gerçekleştiren Badoer F60’ı hiç kullanmadı ancak araca alışmasının uzun sürmeyeceğini tahmin ediyor.

“Bu yılki kurallar test pilotları için çok kısıtlı test imkanları sağlasa da ben kendimi her türlü durum için hazırladım. Ben yıllardır bu işi yapıyorum. Felipe’nin kazasının ardından programımı yoğunlaştırdım ve bir sorun yaşamayacağıma eminim.”

Takım patronlarına bu şansı kendisine verdikleri için teşekkür eden Badoer Felipe Massa’yı da unutmuyor.

“İlk olarak Felipe’yi düşünüyorum. Kazasını görünce çok şaşırmıştım ve durumun bu kadar çabuk düzelmesinden çok memnunum. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve piste döner.”

“Luca di Montezemolo ve Stefano Domenicali’ye de teşekkür etmek istiyorum. Onlar için ve Ferrari taraftarları için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”


Yorumlar

  1. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Felipe Massa; Valencia'da seni özleyeceğim, bir Kimi taraftarı olsamda ühü ühü!

  2. Badoer inanilmaz mutevazi bir adam, umarim basarili olur..

  3. enzo ferrari avatarı

    Badoer sana inanıyoruz elinden gelenin en iyisini yapmaya calışacaksındır

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Ah massa ah be adamım iyileş dön şu pistlere ferrariye yakısır pilot lazım 2010 na kadar bolemi gecıcek shcumi yaktın bizi be dostum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir