Ferrari Üçüncü Araç için Zorlamaya Devam Edecek

yazar:

kategori:

Ferrari, Michael Schumacher’i üçüncü araca geçirmek için elinden geleni yapmaya niyetli. 40 yaşındaki Schumacher boynundaki ağrılar nedeniyle Felipe Massa’nın yerine yarışamayacağını açıklamıştı ancak Montezemolo Alman pilotu yeniden Ferrari kokpitinde görme niyetinden vazgeçmiyor.

“Gelecek sezon her takımın üç araçla yarışma hakkı olana kadar mücadelemize devam edeceğiz ve Michael’in bizimle olmasından zevk duyarız.”

“Üç tane McLaren, üç tane Renault… olmasını tercih ederim. BMW’nin de ayrılmasının ardından bu konuda söyleyecek çok fazla şey yok ancak yapılacak çok şey var.”


Yorumlar

  1. Büyük takımlar için güzel olabilir. Mücadele ve seyir zevkide gelişmiş olurdu. Fakat ufak takımlar bunu şimdilik kaldıramazlar. Şayet FIA olur der ve FOTA ile onları desteklemezse tabi. Geniş bir anket yapıp taraftara sorulsun.

  2. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    FIA asla bunu kabul etmez, bütçe kısıtlaması yüzünden takımlarla arasında yeteri kadar sorun çıktı zaten.

  3. puan sistemi değiştirilmezse 3 araç çok saçma bence bu durumda zaten puan almakta zorlanan ufak takımların işi daha da zor olacak. sezon başında brawnın 3 aracı olduğunu düşünsenize ilk bir kaç yarış brawndan başka kimse podyuma çıkamazdı 🙂 ayrıca brawn ve redbull gibi diğerlerinden çok iyi iki takımın olduğu zamanlarda ilk altı sırada iki takımın araçları olacaktır.

  4. 3.Araç için ugraşacagınıza test yasagını kaldırmaya çaba gösterin.

  5. Bütçelerin kısıtlanmaya çalışıldığı bir ortamda üçüncü araca izin vermeleri biraz zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir