Barrichello: "Massa İçin Her Şey Yolunda"

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello arkadaşı Felipe Massa’yı ziyaret etti ve vatandaşının “eskiden olduğu gibi aynı” formuna kavuşuyor olmasından memnun. Ferrari pilotu 25 Haziran’da Macaristan Grand Prix’inde geçirdiği hayati kazanın ardından São Paulo’daki evinde dinleniyor.

Budapeşte’deki ÁEK hastanesinde bir hafta geçirdikten sonra özel uçakla Brezilya’daki evine getirilen Massa tamamen iyileşmesi için gerekli olan süre zarfında birkaç yarışı kaçıracak. Twitter’daki hesabında düşüncelerini paylaşan Barrichello ” Öğleden sonra Felipe ile birlikteydim… Durumu iyi ve kesinlikle önceden olduğu gibi aynı insan, Tanrı’ya şükürler olsun.” dedi.

Barrichello’nun aracından kopan 800 gram ağırlığındaki yay parçası Massa’nın kaskının vizörüne çarpmş ve kafatasında çatlağa neden olmuştu. Rubens vatandaşının geri dönmesi için acele etmiyor.

” Felipe’nin dönmesi için sabırlı olmamız gerekiyor. Tekrar yarışmadan önce % 100 hazır olmak zorunda. Azminden bir şey kaybetmiş değil. Öğleden sonra mutlu oldum. Oldukça iyiydi ve keyfi yerinde.

Bununla birlikte Michael Schumacher’in boynunda yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışma kararından vazgeçmesinin ardından Ferrari’nin test pilotu Luca Badoer 3 numaralı aracı kullanacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir