Piquet, Briatore'yi Eleştirmeye Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Nelson Piquet’in Flavio Briatore’ye karşı olan kızgınlığı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta takımdan uzaklaştırılan Piquet, Briatore’yi ‘celladı’ olarak nitelendirmişti.

23 yaşındaki Piquet Jr’ın Briatore ile olan menajerlik anlaşması devam ediyor ancak bir Brezilya kanalına konuşan Piquet, Briatore’nin kariyeri konusunda kendisine yardım etmesini beklemediğini söylüyor.

“Menajer onun gözünde pilotların parasının %20’sini alan kişi, bizim içinse iyi bir anlaşma imzalamak için elinden gelenin yapan kişidir.”

“Formula 1 konusunda cahil. Belki de benim yararıma olmayan bütün bunların yüzünden beni düşük gösterdi; o hiç bunlarla ilgilenmedi, takım içinde neler olup bittiğini anlamadı”

“Eğer pit duvarındaki telsiz konuşmalarınız duysanız, şaka gibi… Yarışta olanlarla ilgili en ufak bir fikri yok. Bazen bir pilotun oluksuzlarda mı yoksa ıslak zemin lastiklerinde mi olduğunu sorar”

“Herkes onun egosunun herkesten büyük olduğunu bilir. Gösterişi sever. İyi bir iş adamı olabilirsiniz ama F1 takımı kendi başına onsuz da çok iyi iş çıkarabilir. İlk başladığımda bütün toplantılara ve birifinglere katılacaktı ama iş konusu açısından… Anlamı olmayan sözler söyler”

“Takımın ondan elde edebileceği tek iyi şey, FIA ve Bernie ile arasındaki iyi ilişki. Bundan başka, neler olup bittiğini bilmez. Kız kardeşimin araçla ilgili bir şeyler söylemesi gibi bir şey bu. Aslında takım için neyin olup bittiğini anlayan kişi Pat Symonds’dur”

Piquet, Briatore ile anlaşması devam etse de 2010’da F1’e dönme şansının sıfır olduğunu düşünüyor.

“Flavio, ne bana F1’de bir koltuk bulmak istedi ne de bunu denedi.” diyen Piquet yeni takımlarla görüştüğünü ancak anlaşmanın çok uzak olduğunu dile getirdi.


Yorumlar

  1. f1 alo || viva la vida avatarı
    f1 alo || viva la vida

    çok boş konuşmalar bunlar briatore'yi sevenler azdır ama 2tane muhteşem pilot keşfetti birisi efsane diğeri de (inş:) efsane olacak f1e dönemeyecek olmasının tek nedeni kendi yeteneksizliğidir

  2. f1 alo || viva la vida avatarı
    f1 alo || viva la vida

    çok boş konuşmalar bunlar briatore'yi sevenler azdır ama 2tane muhteşem pilot keşfetti birisi efsane diğeri de (inş:) efsane olacak f1e dönemeyecek olmasının tek nedeni kendi yeteneksizliğidir

  3. Renault'ya yeni yetmelerden biri gelirse göreceğiz haklı olduğun ve olmadığın tarafları.

  4. Yavuz Balcı avatarı

    bu yerlere bencede düşmemen gerekirdi.sana inanan biriyim hala ama önce kendinde aramalısın suçu.

    ayrıca massaraikkonen nikli arkadaşım 2006 GP2 serisini izlediğin malum.hadi carroll yol verdi diyelim.lewisin geçmediği pilot mu kalmıştı o yarışta.neye göre haketmişti nelsinho şampiyonluğu 2006 GP2 de.sen hangi seriden bahsediyorsun.lewisi nelson ve heikkiyle kıyaslayan zihniyet nasıl bir formula1 zihniyetidir ayrıca.alonsoya karşı kolladılar dediler işin içine şimdi nelsonla heikkide mi girmeli.ister kabullenin ister kabullenmeyin adam göstere göstere geliyor.şu an için en komple pilot değil diyenlere saygı duyarım orası ayrı.o arkadaşları tenzih ederek söylüyorum tabiki.saygılar.

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    2006 da lewis i zorlayan pilottu ve şampiyonlugu daha fazla haketti.2006 da istanbul parkta adam caroll un nasıl yol verdiğini unutmadık lewis e…piquet bu kadar kötü olamaz aynı şekilde heikki de.garip

  6. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Bora iyi demişin bende bişey dicem.. Senin bişeyden anlamıyor dediğin adam zamanında schumi ve alonsoyu keşfetti başarılar kazandı Benettonu aldı adam etti.O bunları yaparken sen altını ıslatmakla meşguldün piquet!..

  7. Bora Subaşı avatarı

    Briattore hem Menejerin, hemde Takım Patronun.. ve seni istemiyor

    Be adam; durda kendine bak demezler mi sana ??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir