Lorenzo, Stoner'in Olmayışına Üzülüyor

yazar:

kategori:

MotoGP şampiyonluk adaylarından Jorge Lorenzo, rakibplerinden Casey Stoner’in rahatsızlığı nedeniyle bir süre yarışamamasının spor için bir hayal kırıklığı olduğuna inanıyor.

Bu haftasonu Çek GP’de galibiyet mücadelesi verecek olan İspanyol pilot, Ducati sürücüsüne karşı mücadele etmeyi özleyeceğini söyledi

Lorenzo: “Benim için Casey’in önümüzdeki 3 yarışta sürememesi iyi bir haber değil. Çünkü, ona karşı mücadele etmek her zaman heyecan verici olmuştur. Çok yetenekli biri ve çok da cesur tutuma sahip”

“Bu sürücüyü kaybetmek MotoGP için hayal kırıklığı”

Lorenzo ayrıca bu haftasonu Brno’da galibiyetlere dönmeyi umut ettiğini belirtti ve şampiyonluk mücadelesinde Rossi’yi geride bırakmanın zor olduğunu söyledi.

Lorenzo: “Şampiyonluğu kazanması çok ama çok zor. Çünkü, Valentino’nun 25 puanlık avantajı ve tecrübesi var. Belki de benim yeterli tecrübem yok ama kazanmak için biraz ufak fırsatlarım var. Bu yüzden bunu deneyeceğiz”


Yorumlar

  1. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    uamrım sende 1 2 sorun yaşarsın ingilteredeki gibi küçükte olsa.o fark 25 değil 75 olur umarım veya daha fazla.

  2. elif çivici avatarı

    ne kadar hoş ve zekice bir demeç olmuş..eminim stoner ın gitmesine sevinmiştir çünkü rossi nin peşinde ikisi kapışıyorlar..ama bir yandan da rakibini yüceltmiş..çok ince..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir