Massa, İtalya'da Kokpite Geri mi Dönüyor?

yazar:

kategori:

İtalyan Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre eğer tam olarak sağlığına kavuşabilirse Felipe Massa Monza’da Ferrari kokpitine geçebilir.

Brezilyalı pilot Monza’da piste çıkarsa kazadan 7 hafta sonra pistlere geri dönmüş olacak.

Massa’nın tekrar yarışabilmesi için kafatasındaki yaraların tamamen iyileşmesi gerekiyor. Aksi takdirde yaşanabilecek olası bir kaza çok daha ciddi sonuçlar doğurabilir. FIA doktorlarnın bu konuda oldukça tedbirli davranacağı düşünülüyor.

Gazeteye göre Massa’nın iyileşme süreci devam ediyor ve şu anda iyi durumda. Ayrıca eylül ayının ilk günlerinde de Paris’e gidip yarışıp yarışmayacağını öğrenmek için tıbbi testlerden geçecek.

 


Yorumlar

  1. inş hadi massa

  2. Yavuz Balcı avatarı

    gerçektende taraflı tarafsız herkesi üzdü kazasıyla.umarım en kısa zamanda kırmızı arabada görürüz.

  3. istanbul'un kralından gelen iyi haberler beni mutlu ediyor.
    elleri, ağzından fazla çalışan pilot sayısı zaten çok az. mevcudiyetten olmayalım bari.

  4. İnşallah inşallah hadi bakalım Felipe.

  5. ayyyyyyyyyyy süperrrr ötesi harika mükemmel muhteşem bir haber bu inşallah gerçek olur inşallah felipem geri öner o olmadan f1 zevk vermiyor bana. en kısa zamanda kırmızı ferrarisinin başına geçip nice pole pozisyonları kazanması nice şampanyalar patlatması nice galibiyet pozları vermesini diliyorum 4 gözle bekliyorum felipemi. felipem seni çok kelimesinin yetmediği kadar seviyorum. forever felipe! only felipe always felipe..!

  6. beliçkada bi schumi görsek bari

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir