Bourdais Takımdan SMS ile Uzaklaştırılmış

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, Toro Rosso takımından uzaklaştırıldığının kendisine bir SMS mesajı ile bildirildiğini söyledi ve eski takımını bunu yaptıkları için kişiliksiz olmakla suçladı. 

Nurburgring yarışının ardından takımdan uzaklaştırılan 27 yaşındaki Fransız pilot Auto Hébdo dergisine verdiği demeçte, “Benden kurtluma şekilleri gerçekten hayal kırıklığı yarattı bende. Dietrich Mateschitz, Nürburgring’teydi ama benimle konuşmadı. Yanına çağırmadı. Her şeyi bir SMS ile hallettiler. Bana göre böyle bir şeyi yapmak kişiliksizliktir” dedi.


Yorumlar

  1. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    yada duman yaksalarmış veya kuşun ayağına bağlayıp yollasalarmış.

  2. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    "" slm bour nbr? kanki bugn gelme ok? hadi kib :pp ""

    Heralde alttaki bigi bir sms atmışlardır 🙂 Eğer doğruysa büyük ayıp. Gözden çıkarılmış olsa bile bence saygıyı her pilot gibi o da hakediyor.

  3. cok ayıp gercekten yaaaa :((((

  4. görende sebastian ın kuş gribi veya başka bi salgına yakalandığını sancak,yoksa gidip yüzüne normal bi şekilde diyebilirlerdi. ;sms… duyunca gülesim geldi;arkadaşların dediği gibi büyük saygısızlık doğruysa.

  5. bu kadarini haketmemisti adam yahu. su sms ile bos ol olayina benziyor. yazik.

    hem bence bourdais her seye ragmen piquet'den falan daha iyiydi, bana oyle geliyor belki bilmiyorum. gecen yil da vettel'in citayi yukseltmesiyle biraz ezilmis olabilir belki de. eskinin minardisi, simdinin toro rosso'su, puan almak icin aglayan driving school tadindaki takim; af buyrun ama bir taraflari kalkmis bunlarin..

  6. bourdais in yerinde olsam tekrar F1 e dönüp toro rosso ya karsı yarısmak için deli gibi calısırdım, ayıp yahu…

  7. bu gerçekten doğruysa toro rosso ya yazıklar olsun. bu çok büyük bir saygısızlık ne olursa olsun ne kadar kötü bir pilot olursa olsun böyle davranılması çok yanlış zavallı bourdais ne kadar kötü hissediyoprdur kendini ama kendini kötü hissetmesi gereken sen değilsin sana o msjı atan kişilerde!

  8. Bence de terbiyesizlik bu,Formula 1 tarihindeki en saygısız hareketlerden biri bence.Sebastien Bourdais başarılı olamamış olabilir ama yarıştığı tüm zaman boyunca düzgün ve saygın bir görüntü çizdi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir