Coulthard Renault'nun İhracı Hakkında Konuştu

yazar:

kategori:

Yarın Renault F1 Takımının Paris’te Valensiya GP’si için aldıkları ihraç kararının temyizi yapılacak. Red Bull Racing takımının danışmanı ve yedek pilotu David Coulthard Renault takımının olası cezası hakkında konuştu.

Coulthard: “Gerçek şu ki FIA hakemleri futboldaki hakemlere benzer, beğen veya beğenme onların verdiği kararı kabul etmelisin.”

“Kişisel düşüncem şu ki ikinci İspanya GP’si Valensiya’da ve Alonso ile Renault’nun olmayışı spor için çok zarar verici olur çünkü birçok seyirci kendi pilotunu izlemek isteyecektir. Fakat Alonso ve Renault için özel durum yaratamazlar. Karar almalılar ve bu karara saygı göstermeliler. Bu Alonso, Renault veya başka bir takım olsa da böyle.”

“Fakat gridde 20 araç var ve 18 aracı görmek için karar vermek oldukça zor çünkü cezayı kim ödeyecek? Renault bu yıl şampiyon olamaz, bu onların şampiyonasını durdurmayacak, fakat F1’den ayrılmalarına sebep olabilir ve sonra da izleyiceler araçları pistte görme şansını kaçırabilir. Bu yüzden umarım doğru olan cezayı verirler ve umarım bu ceza onları yarışmaktan alıkoymaz.”


Yorumlar

  1. kesinlikle güzel bir açıklama olmuş eğer bu ceza verilirse renault f1 den ayrılmaya kadar gider benimde düşüncem bunlar brow gp ye neden böyle bişey yapmadılar çağırsanlar gel bakalım kardeşim neden o yay otdan çıktı bence onu incelemeliler saygılar

  2. çok dogru söylemiş Coulthard

  3. Güzel bir açıklama. Az cümle ile çok şeyi ifade etmiş, tebrikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir