Raikkonen, Kazanın Ardından Massa ile Görüşmemiş

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Macaristan’daki kazanın ardından Felipe Massa ile ne telefonda görüşmüş ne de ziyaretine gitmiş.

Brezilya’da gazetecilere demeç veren Massa, konuyla ilgili kendisine sorulan soruya, “Kimi beni aramadı ama tüm pilotların yer aldığı Sky televizyonunun hazırladığı bir videoda gördüm onu.” dedi.

Massa, Raikkonen’in bu sessizliğinin sorun olmadığını çünkü Fin pilotun farklı bir kişiliğe sahip olduğunu bildiğini söyledi. Michael Schumacher de Valensiya’da dönemeyeceğini açıklamasından sonra Massa ile hiç görüşmemiş.

Massa, henüz %100 olarak iyileşmediğini, sol gözünde görüşün %85-90 olduğunu ancak Brezilya’da yarışmak istediğini dile getirmişti daha önce.

Brezilyalı pilot kazaya neden olan yayın Barrichello’nun aracından kopmuş olmasında vatandaşının yapacak bir şeyi olmadığını ve onu suçlayamayacağını da söyledi.

“Arkasında olduğumu bilmiyordu bile. Gerçekten sorun olmadı. Biz iyi arkadaşız ve bunun olacağı varmış, başka bir araçtan da kopabilirdi o yay.”


Yorumlar

  1. ben konu kapanmıştır diye bekledim ama hala inadım inat diyo

  2. Ordaki yazdığın yazıları bana hitaben yazdığını kör cahil çocuk bilir herhalde fer-rai. Çocukluğun lüzumu yok, düşüncelerim bellidir, lütfen beni sorgulamayın ve cevap yetiştirmekten de vazgeçin artık.

  3. yani tanıyan birinin olmaması da kötü bi anlama gelmez:)

  4. fatih küskü avatarı

    !!Körü körüne fanatiklik işte. Bir adamı seviyorsunuz diye her hareketine, her sözüne aşırı sevgi duymayın. Bunun ismi başka bir şey. Superstar tabi ya. Kimilerine göre Backham da superstar, kimilerine göre Rocco da öyle''

    anasayfada yorumları takip edip silmeye meraklı arkadaşlardan '' rocco'' yu tanıyan yok heralde:DD
    michaelf1 yanlış anlama yazın çok güzel olmuş da hani ne bilim verdigin örneğe bayağa güldüm:DD
    bu arada hergun başka bir nick türeyip avuktalık yapma hevesine giriyor,biraz mert olun yahu,ya da kovuldugunuz yere bir daha gelmeyin..

  5. ayrıca bi arkadaş kendi üstüne alınmış yarası olan gocunur

  6. saka maka ben de farkettim. ben de kimi'yi tutuyorum ama fanatiklik yapmadan bi savunayim dedim usturuplu, mantik cercevesinde tabi 🙂 biraz ilimli davranayim dedim. dandik yorumlarimi (+)'ya bogmuslar. diger haberlere o kadar guzel yorumlar yapiyorum ya 0 puan ya da -1 falan 😀 ne is ben de anlamadim valla. bazi arkadaslar fanatikligi abartmis hakikaten. bunu bu haberde aynen yazdim "fanatiklik abartildi" diye o yorumum da kac defa silindi (belki bu da silinecek) moderatorlerin arasinda da var demek ki 😀

  7. Ferrari taraftarıyım, Felipe ve Kimi'nin her türlü başarısı benim mutlu olmam için nedendir ve onların her türlü yenilgisi üzülmem için sebeptir.

    Şu durumda Kimi'nin yaptığı işin soğuk adam olmakla, onla, bunla, şunla hiç bir ilgisi yoktur, bu yaptığı ayıptır. İsteyen istediğini düşünebilir. Ben böyle düşünüyorum. Kimi Raikkonen iyi bir sürücü olabilir, Ferrari'ye başarı getirmiş olabilir, şampiyon olmuş olabilir, Finlandiya'lı da olabilir hatta F1'in en hızlı pilotu olabilir ama bütün bunlar takım arkadaşının zor anında yanında olmamasına, onu arayıp halini hatrını sormasına bahane değildir.

    Zoruma gidecek bir durum yok, zoruna gidenler ve yorumuma karşılık olarak yorum getirenler düşünsün.

  8. böyle yazıncada bazılarının zoruna gidiyo

  9. Arkadaşlar Kimi Raikkonen'i kendi haline bıraksak da birileri yorumlardan yorum çıkartmasa..

  10. arkadaşlar şu raikkonen f1 den ayrılsada rahatlasak nasıl yorum beğendinizmi

  11. "Hep Massa'nın suçu. Neden o yaya çarptı ki, çarpmasaydı Kimi de aramak zorunda kalmayacak ve eleştrilerin hedefi olmayacaktı.

    Ayıp ettin Massa.."

    Nasıl pilot taraftarı arkadaşlar, bu yorumu beğendiniz mi?

  12. Körü körüne fanatiklik işte. Bir adamı seviyorsunuz diye her hareketine, her sözüne aşırı sevgi duymayın. Bunun ismi başka bir şey. Superstar tabi ya. Kimilerine göre Backham da superstar, kimilerine göre Rocco da öyle.
    Kahkahalar atınca oda bir insan diyorlar, kalas gibi davranınca iceman oluyor. Bizde finli hiç görmedik sanki. Kimi iceman felan değil. Iceman nasıl oluyor görmek istiyorsanız geçmişte lakabı iceman olanlara bakın. Hakkinen'in bi hayatına bakın nasıl iceman olunuyor muş öğrenirsiniz. Schumacher'inde lakaplarından birisi iceman güya. Tepkisiz düpe düz bakmayla iceman olunmuyor sadece.
    Ropörtaj kaynağına bakın anlarsınız haberin doğruluğunu. Düpe düz sevgi gösterisi yapmanın alemi yok. Buzadamlık ayrı bir şey iceman'lik ayrı.
    Ben Kimi'nin düşmanı değilim fakat sevmemle beraber her hareketini de onaylamam.

  13. gokhan cinar avatarı

    şunu anladım raikkonen f1 nın süperstarı her yaptıgı olay her hareketi olay :))). rai kadar olay bir adam f1 a gelmemiştir. f1 in gelmiş gecmiş en iyi süperstarı rai bunu anladım.aslında yaptıkları olay da degil haa insanlar olayları büyütüyorlar.bu arada ben rai nin her yaptıgı harekete hayranım benim gibi bir çok hayranı da var. tabi bunun yanında bu hareketlerini sevmeyenlerde.ben yine bu olayın fazla abartıldıgını düşünüyorum.rai kadar tartısılan baska adam yok su f1 de.valla rai giderse f1 nın tadı tuzu kalmaz ben bunu da anladım.

  14. Ortada çok trajedik bir durum var ve halen Kimi'yi savunabilenler var… Kovalainen nerenin insanı? o arayıp soruyorda Kimi'mi sormayacak belli ki bir sorunu var Massa'yla… buna gelecek sene muhtemelen kaybedeceği koltukta dahil olabilir…
    İster kabul edin ister etmeyin Kimi artık Şov adamı oldu… ne bir zafer için çabalıyor ne de takımında huzur bırakıyor… Soğuk adam moğuk adam da hikaye…
    Bu arada bir arkadaş tavsiyesi : Bu sporda pilotlar gidici takımlar kalıcıdır… veya takımlar ayrılsada elbet dönerler ancak pilotlar kolay kolay dönemezler bu yüzden pilot tutmak yerine tarafsız veya takım tutmanızı öneririm tabii uzun soluklu bir F1 macerası istiyorsanız

  15. Ahmet Bridges avatarı

    Abi tamam artik yeter ya anladik
    Kimi nin yaptigi ayip bence de nekadar icem nde olsa bu insanlik görevi ama sadece Haber dogruysa bakin ve sanmiyorum haberin yüzde yüz dogru olduguna
    ve o eksi veren arkadaslar cocuklasmayin millet burda düsüncesini aktarmis hemen eksi vermenize gerek yok
    Ben Asiri Kimi Fan iyim ama bence de biraz yanlis Kimi nin yaptigi eger haber dogruysa

  16. Kimi ailesinin cenaze törenine katılır mı, o bile şüpheli bence 😀 Hiçte şaşırmadım. Kimi'yi bir pilot olarak seviyorum. O, bu. Kendisini başka şekilde göstermeye çalışmadı hiç bir zaman. Sevmek, sevmemek, takdir etmek, kınamak sizlere kalmış..

    Bide şunu ekliyim. Ciddi bi ameliyat geçiren biri olarak Massa'nın bi süre dinlenmeye bırakılıp ziyaretlerin sonra yapılması daha mantıklı olabilir. Ha tabi Kimi bunu düşünüp mü sadece kart göndermekle yetinmiştir bilmiyorum (ve de sanmıyorum :D)

  17. normalde hiç konuşmuyor mu bu adamlar? hiç yani… bildiğim kadarıyla öyle değil. Ancak aramamasına şaşıranlara şaşırıyorum ben. Adamın tarzı öyle. Benim değil senin değil onun öyle. Ben telefonda bişeyler söylemekten hazetmem bu konuda iyi değilimdir ama böyle bir durumda arayabilirim. Kimi aramayabilir kimi arar 🙂 bence üzerinde çok da durulcak birşey değil. Madem adamın bu özelliğini sevmediniz adamı da sevmezsiniz olur biter. Bana göre mesela kiminin tüm kişiliği bana uzak, başta "sevinememesi" dahil olmak üzere. ama adamı böyle sevenler de var bu yüzden eleştirmek gereksiz

  18. fatih küskü avatarı

    valla ben de sana şaşırıyorum gülmez,aynı vurdumduymazlıkta olabildigin için..konunun arkadan konusmakla önden konuşmakla alakası ne onu da anlayamadım ya neyse yine beni şaşırtmamış oldun bu yazdıklarınla.

  19. Fatih Gülmez avatarı

    Arkadaşlar bırakalım birbirimizi yemeyi. Bu konu o kadar abartılacak bir şey değil.

    Takım arkadaşı olmak normal bir arkadaş olmayı gerektirmiyor. Bu olay Massa ile ne kadar uzak olduklarını gösterdi bize. Bu soğukluk Massa için özel bir şey değil. Kimi diğer takım arkadaşlarıyla da bu şekildeydi. Ben yarış hafta sonları bir kaç cümle konuştuklarından bile şüpheliyim. Tek yan yana geldikleri yer zorunluluktan bir takım organizasyonlar fotoğraf çekimi imza günü yada podyumdur. Tek ortak özellikleri de Ferrari kullanmak. Ama çoğumuz onların arkadaş olduğunu falan düşünüyoruz yada öyle görmek istiyoruz.

    Çok samimi olmadığınız birini telefonla arayıp geçmiş olsun demek şart değil bence. Aramızda böyle arkadaşlar vardır. En azından ben böyleyim. Telefonla aramasam bile ilk gördüğüm yerde bir şeyler söylerim. Kimide bunu yapar diye düşünüyorum.

    Bu olayı insanlık ayıbı ilan edenlere de şaşıyorum. Yüzüne karşı canım cicim diyip arkadan iş çevirmek daha mı insancıl. Padok ta birkaç tane iyi adam varsa bunlardan birisi Kimi’dir. Çok konuşmak marifet değil.

  20. sadece basit bi algı meselesi bu, sizin yetiştiğiniz toplumda hakim olan genel uygulamalara bakarak düşünüyosunuz, kimi'nin massa'yı aramamaması, onu düşünmediği anlamına gelmez, örnek olarak, empati yapmış olabilir, benim başıma böyle bir şey gelse, kimsenin arayıp beni rahatsız etmesini fln istemem diye düşünmüş olabilir, bu yüzden aramamıştır belki de, aynı şekilde, herhangi bir pilotun, massayı arayıp ona iyi dileklerini sunması, arayan kişiyi bir melek yapmayacağı gibi, gerçekte ne düşündüğünü de kanıtlamaz..

    biz millet olarak, yakınlarımızı sadece bayramlarda ve özel günlerde aramaya alıştığımız için, bu döngünün dışında gelişen bazı davranışları garipsememiz ve her zaman her şeye yaptığımız gibi ayıplamamız da normal karşılanabilir, kimi'yi de pek sevmezdim ama insanların bu tür şeyleri fırsat bilerek saldırımalarına da dayanamam

  21. Bazı yorumlar uygun görülmediği için kaldırılmıştır.

  22. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Birincisi, kimse bişeyleri zorla kabullenmek zorunda değildir herkes kendi dogrusunu kabull eder. İkincisi ise Kimiden kesinlikle beklediğim bir hareket aramamıs olmaması aramaya bilir aramadı diye "insanlık " olarak nitelendirilen o hareketi yapmadı diye insanlıktanmı cıktı adam kusura bakmayın ama ozaman günlük hayattada etrafımızda insanlıktan cıkmıs hayvan kılıgına girmiş bir cok insan vardır demek.
    İnsanların kişilikleri insanları var eden olgulardır Kimide bir cok insanın takdir ettiği bu kişilikle var ( ha tabi bazılarımızda en yakınımızdaki insanlardan bile böyle olan varken sırf laf olsun diye insan olarak bile görme tenezzülüne girmiyoruz bu yapılanın adına insanlıkmı deniyor peki).
    Yapılacak olan yapılmıs kartını yoollamıs dileğini sunmus ( kısa veya uzun ne fark eder niyettir önemli olan isteyseydi cıkmazdı orayada uzun kalıp seranat verecek hali yok ya).
    Ben Kiminin sadece ve sadece su "insan" olarak bile görülmemesine neden olan kişiliğine hayranım kişilik içinde bulunulan toplumun kültürüne göre sekil alır azda olsa. ben etrafımdakiler tarafından sıcak görülen biriyim ama hiç sevmem öyle cenazeydi bas saglıgıydı gecmiş olsundu falandı filandı beni acayip kasar. gayet olağan seyler bunlar. Bir insanı yapısından kişiliğinden dolayı insanlık sucu savas sucu işlemiş gibi yargılamak asıl insanlık dısı bişey değilmidir?

    Teprik ediyorum seni Kimii kimseyi düşünmeden dilediğince yasamasını bilen kimsenin ne düşündüğü umrunda olmayan nadir bulunan o eşşiz kişiliğe sahip oldugun için….

  23. hakan tercüman avatarı
    hakan tercüman

    şu mclarenciler kimiyi eleştirmiyormu? deli oluyorum. yahu bu adam o dandik araçla 5 sene yanındaki bütün pilotları ezerek size hizmet etti. gitti ya rakibe vur abalıya..biraz saygı emeğe lütfen. eğer 2007 de ve 2008 de hamiltona verilen araç kimiye verilseydi açık ara kimi en az 3 sene şampiyon olurdu. dikkat edin araç bir kere bile yolda kalmadı. ingiliz değilmisiniz diyeceğim ama türksünüz ne diyeyim…yarın bir haber daha cüce massadan aslında kimi ye kırmızı yakışmıyor…ertesi gün bir haber daha benim boyum hariç ne eksiğim varki kimi benden 5 kat daha fazla ücret alıyor…ondan sonraki gün bir haber daha kimi malezyada dondurmayı tek başına yedi bana ısmarlamadı. sonraki gün kiminin eşi ondan uzun benimki benden kısa bula bula bu hatunu nereden buldu. sonraki gün bir haber daha kimi her partide bize içecek içki bırakmıyor alkolik ne olacak olabilir biz onun gibi hızlı içici değiliz ama vs.vs.vs.vs. vurun abalıya vurun kimiye…

  24. insanlık ayıbını biz eleştircek değiliz çağlanın da dediği gibi kültür ve kişilik farkı.. evet araması iyi birşey olurdu tabi ama aralarında durum ne hiç birşey bilmiyoruz.. yeter ya ne bu saldırı

  25. Bu kadarda olmaz forumda ammada Kimi'ci varmış yani o kadar -'yi kim attı şüphelenir tarzda… ortada bir hatadan çok insanlık ayıbı var… ister kabullenin ister etmeyin

  26. Çağla Su  Tek avatarı
    Çağla Su Tek

    Millet oldu şimdi bide takım kimi tutuyor? tartışması yapalım. Çok güzel olur yani.
    Massa doğru söylüyordur ama basın herşeyi çarptırmayı iyide başarır biliyorsunuz, kendi tutuğunuz pilotlara bunu daha önce hiç yapmamışlar gibi her Kimi haberine atlamayın böyle balıklama. Kültür meselesi tutup bu yüzden ayıplayacak değilim. Lewis podyumda sevinince de aynı sesler yükselmedi mi? Ama sonra hepimiz kabul ettik bu kültür meselesi, adamlar yabancı forumlarda bunu hiç yadırgamadılar bile. Üstelik bu kültürün yanında Kimi bide aşırı suskun biliyorsunuz ikisi bir olunca aramamasına yanlızca birazcık şaşırabiliyorum. Bir türlü alışamicaksınız bunun farkındayım ama bu kadar kınamanın üstüne susamazdım! Arasa iyi olmazmıydı olurdu, aramadıysada hemen kendi adetlerimize göre yargılayamayız, üstelik insanın meşguliyet durumunu bile bilmiyoruz dimi ama, Massa kendi bile sorun etmedi bu kadar yani..

  27. Basın haberi çarpıtmış olabilir sonuçta massa'nın dediği gibi kimi farklı bi kişiliğe sahip.. adamın ne yapcağından size ne yani.. bu tarz bi haber bulduğunuzda hemen saldıraya geçin zaten haberin aslı var mı yok mu düşünmeyin..

  28. belki bazı arkadaşlarımız kiminin karakterinin ne olduğunu az çok anlamıştır bu haberle bu adamın her yaptığını buz adamlığına vuranlar bunuda vursunda göriyim ki gördüm aşağıdaki bazı yorumlarda artık gülüyorum onlara ne denebilirki bunun hiç bi mazereti olamaz başka takımın pilotları bile o kadar mesaj yolladı kimi takım arkadaşı ölümden döndü sallamadı bile

  29. hakan tercüman avatarı
    hakan tercüman

    takım massayı tutuyor…ilk senesinde kiminin kupa elindeyken toplu halde çekilen fotoğrafta massanın suratı sirke satıyor. hiç bunları konuşan yok. ayrıca son yarışta yol vermiş yok yaa iyi seyredin basının uydurma haberlerine göre yorum yapmayın
    bakın bakalım gaz kesiyormu. lazım olsaydı elbette yol verecekti kabul ama lazım olmadı. herkes kimiye laf söylüyor. yahu adamlar hiç konuşmuyorlarsa takımda beraberken neden arasın. kimse kimiye insanlık dersi vermesin. hiç kiminin bir pilot aleyhinde gerek yarışlarda gerek yarış dışında kötü konuştuğu görülmemiştir.
    massada biliyor artık eski massa olmadığını ve olamayacağını(elbette üzücü durum)..böyle haberlerle ilgi toplamaya çalışıyor. hazmedemedi tabii ilk senesinde gelip şampiyon olan bir pilotu. üstelik 2. yılında todtun oğlu menejeri sayesinde takım full ona çalıştı kimide kaç yarış ona jest yaptı. sonuç beceremedi. bu adam kimiyi kıskanıyor bu kadaaaaaaar…never give up kimi raikkonen…go kimi go…

  30. Hakan Kozuva avatarı

    Barichello kadar duyarlı degil hiçbir pilot.. Raikkonen böyle ne yazık ki çok ayıp etmiş..

  31. elif çivici avatarı

    valla bende inanamadım didemcim,eksi yagmuruna tutulmuş bazılarının istedigini söylemeyenler..

  32. milletin işi gücü yok basmış eksileri herkese helal olsun sitede -8 ilk defa gördüm way bee!!!

  33. ben kimi'nin çok iyi pilot olduğunu biliyorum, pek de sıcakkanlı bir kişilikte olmadığını da biliyorum. ama bu habere yorum yapan fanatik kimici arkadaşlara da katılamıyorum. takım arkadaşın sonuçta bu ve çok kötü bir kaza geçirmiş. -olay gerçekten böyleyse tabi- mutlaka en azından bir telefon beklemiştir massa.

  34. kimi sonuna kadar arkandayız mutlaka bi şey görmüştür

  35. Bence basın bu haberi başka bir şekilde yorumlamış olabilir .

  36. kimi aferin sana çok iyi yaptın bunlara böyle yapacan

  37. kimi tuvalete gitmiş ve 24 gündür de tuvaletten çıkmamıştır abisi yoksa arardı :))) malum schumi'nin vedasında da tuvaletteydi kendileri. anladık kapris yaptın çekemedin ezemedin geçildin, de bu kadar da belli etme be kimi. seni bu halde görmek üzüyor, yok yok komik oluyor :))

  38. vurun abalıya bu kadar kimi düşmanlığı olmaz

  39. bu kadar da umursamazlık olmaz yaw.

  40. Bencede…
    Kimi büyük hata yapmış insan soğuk olabilir içine kapanık olabilir ama bu bambaşka birşey…
    O sadece bir bahane soğuklukla bir alakası yok
    O kadar soğuksa Röpörtajlarında gülmesin?
    Geçerken Alonso'nun elinden tutmasın?
    Soğuk adam bunlarıda yapmaz biraz mantık…

  41. elif çivici avatarı

    sky televizyonunun videosunda belki de en kısa konuşan da kimi ydi,soğukluğu biraz aşmış bence bu..sonuçta takım arkadaşın,aynı tulumu giydiğin adam,ve bu adam sana brezilya da yol vermeseydi ki zaten verecekti ama en azından bundan dolayı bir takdiri hakkediyor bu adam..aramalıydı kimi,bahanesi yok..hatta yanına gitmeliydi..

  42. katafalk kaya , katılıyorum basın massa nın kurduğu cümleleri çarpıtmış olabilir bunu çok yapıyorlar .

  43. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Ya basının uydurması ya da Kimi'nin sevilmeyen huyu.

  44. Bir Rai taraftari olarak soyluyorum, haber dogrudur muhtemelen, Rai arayip sormamistir, sevmiyorum bu tavirlarini. Hemde hic..

  45. her habere inanırsak ki bu haberin doğru olduğuna işimiz iş desenize

  46. massa yalan soylemeyebilir ama basin soyler, olaylari carpitabilir.

  47. yaw atilla arkdşm biz habere göre yorum yapıyoruz gerisini nerden bilelim :)hem massa nie yalan konussunki.

  48. massanın yalan konuşmadığını nerden biliyoruz

  49. haberi okumadın galiba telefonla aramamış:(

  50. ulaş kardeş ne malum aramadığı

  51. yaa atilla telefon die bi arac var dimi alla alla kimi 2 haftadır tatilde

  52. adam finlandiya rallisindeydi nasıl bakacaktı massayı bütün pilotların katıldığı programa çıkmış hastaneye kartta göndermiş daha ne bekliyodunuz brezilyayamı gidecek adam hemen başladılar kimiye laf atmaya

  53. ya arkadaşlar neyse ne ama kiminin yaptığı ayıp gercekten bir insan olarak 🙁

  54. bence de karakter meselesi..ama kültür ile uzaktan yakından alakalı değil..hasta ziyaretleri, geçmiş olsun dilekleri..taziyeler yeryüzündeki tüm toplumlarda ortak bir kültürdür..ama, evet bu karakter (kişilik) ile ilgili..yarış galibiyeti sonrasında havaya zıplamamak, aşırı sevinç belirtisiş göstermemek,yani cool takılmak farklı bir şey..iki yıldır aynı takımda yarıştığı arkadaşını ölümcül bir kazadan sonra ziyaret etmemek, telefonla olsa dahi arayıp sormamak bambaşka bir şey…buz adam kimi, gayrı benim gözümde "odun" kimi

  55. gokhan cinar avatarı

    karakter ve kültür meselesi adamlar soguk ne bileyim belki hasta ziyareti cenaze vb. seyler hoslarına gitmiyordur adamların. adam sky tv den iyi dileklerini göndermiş üstüne bide insanlık yapıp hastaneye kart göndermiş kimi gibi bir adam daha ne yapsın :)))) mesela bende cenaze hasta ziyareti dügün vb. seylere gitmem hatta eve misafir gelince bi merhaba derim sonra odama gecerim bende soguk bir adamım ve kimi nin yaptıgını normal karsılıyorum.böyle davranması olaya üzülmedigi anlamına yada felipe nin durumuna üzülmedigi anlamına da gelmez dedigim gibi karaker ve kültür meselesi biraz.

  56. ama massa tam olarak bunu soylememis de olabilir. basinin roportajlari falan nasil carpittigini biliyoruz. ne yani massa basin mensuplarini cagirip; "gelin size bir sey soyleyecegim. bakin raikkonen beni aramadi. hadi simdi dagilin, bitti." demis olabilir mi? oradan buradan kirpip olayi buna getirmek de nasil bir habercilikse bilmiyorum.

    tum bunlara ragmen eger haber dogruysa savunamam raikkonen'i ama yerin dibine de sokmam. normal karsilarim.

    massa bile "however, Raikkonen's silence is "no problem" since the Finn is a `unique person`" demis.

    herkes senna gibi yarista birini kurtarmasini beklemesin pilotlardan, takim arkadasi bile olsa. ama dedigim gibi, eger bir telefon bile etmemisse gercekten uzucu, ama hayal kirikligi degil kesinlikle benim icin..

  57. al iste.. lost boy hemen milleti gaza getirmek icin neler soyluyorsun. aklin sira ironi yapiyorsun. massa'nin soylediklerine bir sey diyen mi var? ben sadece dedikodulara, soylentilere itibar edilmemesi gerektigini soyluyorum.

  58. umut arkadasıma kesınlkle katlyrm bunun karakterle fln alakası yok ya bu tamamen ınsanlk demek takım arkadası ölümden döndü kiminnki büyük bir ayıp

  59. Massa kesin yalan söylüyordur! Raikkonen gibi duygu yüklü ve insanlık tarafı çok gelişmiş biri mutlaka takım arkadaşını aramıştır. Bence Massa yalancı 🙂

  60. ben hala ihtimal vermiyorum aslinda arayip sormadigina. haberde oyle yaziyor ama dedigim gibi dedikodular, soylentiler almis basini gidiyor. bu 4 haftalik arada zaten girla gidiyor. mesela bourdais olayinda adam sms ile uzaklastirildi dendi, bugun haber cikiyor takim yok oyle bir sey diyor. ben hala gercegi bilmiyorum mesela, durum muglak. isin ic yuzunu bilmiyoruz ki..

  61. Ya bunun soğuklukla alakası yok bunun insanlıkla alakası var. Tamam bundan önceki herşeyine soğuklugundan kişiliğinden dolayı eyvallah dedik. Ama bu durum yaptıgı gerçekten ayıp hemde çok ayıp.

  62. ben hic sasirmadim, hayal kirikligina da ugramadim acikcasi. icine kapanik bir adam, soguk. duygularini belli etmiyor, belki de edemiyor. oyle takim arkadasina sarilip aglamasini beklemeyelim, gercekci olalim lutfen.

    sevgilisine "seni seviyorum" demeyen erkekler, evebeynlerine "annecigim/babacigim" demeyen evlatlar, durduk yere sarilmayan insanlar gibi. soguk, evet.

    bir telefon da mi edememis? ben artik bu haberlere pek guvenmiyorum (trf1'e degil, sonucta onlar cevirip buraya koyuyor) ama etmemis olabilir tabi. kisilik meselesi. soguk adam ama kotu oldugu anlamina gelmez. hemen aforoz etmeye gerek yok.

    dunya sampiyonlugu kazanip soguk durdugunda cool oluyor, bu tur olaylarda kotu adam ilan ediliyor. ben de bunu anlamiyorum :s

  63. Raikkonen'i birçok ortak yönümüz varmış onu gördüm.

  64. bana F1 sevdiren adam kimi kesinlikle hayal kırıklıgına ugradım şuan Massa bile kabul etmişse ve kırılmadıysa söylenecek pek söz yok bu konuda bence.

  65. gokhan cinar avatarı

    iceman yaa ne adam bu dünya batsa umrundaa degil 😀

  66. Kiminin telefonla bile aramaması çok üzücü bir durum.

  67. yuh be kimi ne adamsn sen insan takım arkadasına boyle bır gunde bıkac saatını ayrıamıyosa yuh derim ayıp ya hiç yakstramadm kımıye

  68. hayır zaten barrichello direksiyonun üzerinden bir tuşa basarak yayı fırlatmadı değil mi 🙂 böyle bir durumda zaten hiç bir pilot suçlanamaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir