Renault’nun Güncellemeleri Ricciardo’yu Heyecanlandırdı

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Renault’nun Barcelona’ya getirdiği güncellemelerin kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Jerez’deki ilk testte sorunlar yaşayan Red Bull, güne geç başlamasına karşın makul sayıda tur attı ve günü üçüncü sırada tamamladı.

Daniel Ricciardo “Büyük sorunlar çözülmüş gibi görünüyor. Şimdi daha hızlı olmak için ince ayarları ve sürülebilirliği geliştirmeye çalışacağız”

“Genel sorunları çözmüş gibi görünüyoruz. Belki 100 tur atamadık ancak Jerez’de olduğu gibi büyük sorunlar yoktu veya motor değiştirmek zorunda değildik”

“Şimdi daha fazla güç kullanabileceğimizi hissediyorum. Adımlarımızı doğru atarak daha güçlü olabiliriz. Performansımız gerçekten ümit verici” dedi.

Avustralyalı pilot Ferrari ve Mercedes’in güçlü göründüğünü söyledi.

Ricciardo “Ferrari güçlü görünmeye devam ediyor. Her durumda oldukça iyi görünüyorlar. Tekrardan Mercedes’in orada olabileceğinden eminim; bu ikisinin erken tempo yaptıkları belli, Melbourne’e taşıyabilecekler mi göreceğiz, ben taşıyacaklarından eminim” dedi.


Yorumlar

“Renault’nun Güncellemeleri Ricciardo’yu Heyecanlandırdı” için 4 yanıt

  1. Es kaza Ferrari Mercedes ile eşit çıkar ise bu pilot kadrosu Mercedes pilotlarını çatır patir yer.Burası F1 olmaz olmaz dememek lazim.

    1. o pilot kadrosunun mercedes pilotlarını çatır çatır yemesi için ferrari’nin 0.5 saniye daha hızlı araç yapması lazım.

      bu lafları neye dayanarak söylüyorlar hakkaten anlayamıyorum. şarap yıllandıkça güzelleşir, taraftarı olduğun pilotlar da yenildikçe mi hızlanıyor sanıyorsun ne?

    2. Alonsonun 19-0 yaptığı pilot Hamiltondan daha mı iyi 😀

    3. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      “Es kaza”…

      Zor be gulum, sasi yakin olsada motorda Ferrari, Mercedes’i yakalayamaz. Ama dedigin gibi Mercedes’le Ferrari birbirine yakin bir arac ortaya koysa, Raikkonen ile Vettel Rosberg’i gecebilir(bir ihtimal). Ama bu ikisi esit araclarla Hamilton’la basa cikamazlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir