2010'da Yarış Koltuğu İsteyen Klien'in Önceliği BMW

yazar:

kategori:

Christian Klien, BMW’nin sezon sonunda spordan ayrılacağını duyurmasının ardından 2010 yılında F1’de yarışma fırsatını kaçırdığını kabul etmiyor.

Eğer takım (birileri tarafından satın alınarak) kurtulursa takımda kalmanın önceliği olduğunu söyleyen 26 yaşındaki Avusturyalı pilot takım içindeki durumun henüz belli olmadığını ve ortada spekülasyonların dolaştığını söyledi.

Bazı iddialara göre de 2009 sezonun ardından Alonso Ferrari’ye, Kubica Renault’ya geçecek ve BMW’de boş kalan koltuğa da Klien oturacak.

Klien, “Şu anda yapabileceğim tek şey fiziksel formumu daha üst  seviyeye çıkarmak çünkü Ferrari örneği bize işlerin ne kadar çabuk değişebileceğini gösterdi.” dedi.

Öte yandan başka bir takıma geçme seçeneğinin olduğunu da söyledi Klien.

“Yeni takımlar deneyimli pilotlarla ilgileniyor. Ama her koşulda bu takım (BMW Sauber) ilk seçeneğim olacak. Hinwil’deki çalışanlar ve altyapı sayesinde 2010’da başarısız olmak için bir neden göremiyorum.”


Yorumlar

  1. o zaman klien'in soylemi gercekten ilginc olmus..

  2. bmw kesin cekildi. concorde anlasmasinida imzalamadi. takimi birileri alacaksa yarismak icin fiayla anlasip concorde anlasmasi yapmak zorunda. bmw, saubere ve orada calisan yuzlerce kisiye yazik etti. frank williams ne guluyordur simdi iyiki takimi satmadik diyordur.

  3. birileri satin alirsa neden olmasin? motogp'de kawasaki'nin yaptigi gibi bir seyler veya brawn'in yaptigi tarzda bir sey yapabilirler belli olmaz.

  4. nası yani bmw nin cekılecgı garantı degılmı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir