Alesi: Grosjean Alonso'nun Yararını Görecek

yazar:

kategori:

Eski grand prix pilotlarından Jean Alesi,  Romain Grosjean’in Fernando Alonso ile aynı takımda mücadele etmesinin faydasını göreceğini düşünüyor.

Grosjean’in motor sporları kariyerinde etkisi olan Alesi, “En iyi pilotun yanında F1’e gelmek çok iyi bir şans. Ancak biraz yanlız olacak çünkü kimse ondan Alonso’ya yaklaşmasını beklemiyor.” diyor.

“Bazen pilotlar basının gözünde iyi olmayan ancak kendini kanıtlamış ve harika olan pilotların yanında spora adım atarlar. Böyle durumlarda eğer yeni pilot eskisini yenemezse eleştiriler başlar.”

Alesi, Grosjean’in fazla iyimser olduğunu ve bunun onun kötü yanı olduğunu düşünüyor ancak Grosjean’den tam bir savaşçı olarak bahsediyor ve enerjisini nerede ve ne zaman kullanacağını bildiğini ekliyor.

 


Yorumlar

  1. herkes elinden gelenin en iyisini yaptıı hiç kimse kimseye haksızlık yapmadı 2007 japonyaa kazaaa alonsonun şampiyonluğu gitti 2007 brezilyaa hemılton çakıl havuzunda şampiyonluk gittii hepsii bu bunları konuşmanın bir anlamı yok artık geçmişde kaldı

  2. İlk bakışta biraz yanlış anlaşılıyor da, sanki Alonso'ya değer verememiş McLaren da ondan şampiyon olmamış gibi. Zaten tartışmalar da yanlış anlamadan kaynaklanıyor çoğu zaman. Yine de dikkatli olmak gerek.

  3. grojeandan mclarene geçmek şu alaka ben açıklayayım ulaş ah renault ah demiş yani renault un yavaşlığını bahsetmiş benimde demek istediğimm mclaren şampiyon oldukdan sonra kaç yıl aradan sonra şampiyon olmadıı dedim yani alonsonun beklemsi normal

  4. Alonsocu arkadaşlarım, siz de kışkırtmayın milleti ya. Tamam zaten Alonso'nun iyi pilot olduğu konusunda şüphe yok, şüphesi olana da anlatıyoruz ama konu da bu kadar değiştirilmez. Ne alaka Grosjean'dan McLaren'a geçmek?

  5. alonso çok iyi bir pilottt bende buna katılıyorum renault ile 2 dünya şampiyonluğunu alan bir pilott bunlar f1 in inişli çıkışlı yoları mclaren kaç yıl aradan sonra şampiyon oldu gördük

  6. alonso cok iyi pilot ama ahh renault ahhh :((

  7. Grosjean için şuan da herşey bir şans 🙂

  8. Başka bişe görmesinde 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir