Kovalainen Geleceği Konusundaki Uyarılar için Endişeli Değil

yazar:

kategori:

McLaren takım patronunun takımda kalmak için iyi sonuçlar alması gerektiği yönündeki uyarısının ardından Heikki Kovalainen ekstra bir baskı hissetmediğini söylüyor.

Takım arkadaşının 19 puanına karşılık bu sezon 9 puan elde eden Fin pilot zaten kendi üzerinde yeterince baskı uyguladığını ve geleceği konusundaki belirsizlikten rahatsız olmadığını söylüyor.

“Tabii ki şu anda kendi adıma ve takım adına iyi sonuçlar almam gerektiğini biliyorum. Ama Martin’in dediklerinin ardından ekstra bir baskı yok üzerimde. Başarılı olmak isteyen bir pilot daima kendi üzerinde baskı uygular ve ben de kendi üzerimde baskı uyguluyorum. Daha iyisini yapmak istiyorum, yarışta beşincilikten daha iyisini istiyorum ve buna odaklanıyorum. Spekülasyonlar beni endişelendirmiyor.”

Dün Martin Whitmarsh ile olan görüşmesinin resmi olmayan bir görüşme olduğunu, onunla padokta karşılaştığını ve takım patronu tarafından kendise bir ültimatom verilmediğini söylüyor Kovalainen.

Martin’le arasındaki konuşmanın ‘daha iyi ol yoksa yol görünür’ tarzı bir konuşma olmadığını belirten Kovalainen patronuna buraya simülatörde daha fazla zaman geçirmek için erken geldiğini çünkü her iki McLaren aracının da iyi sonuçlar alabileceğini herkese kanıtlamak istediğini söylemiş.

“Sonuçlar açısından hayal kırıklığı yaşattığım konusunda Martin haklı. Yaşadığım problemlerin çoğunu anladığımızı düşünüyorum. Lastikler yüzünden çok fazla performans kaybı yaşadım  ve sorunları anladık. Umarım bu hafta sonu gelişimi göreceğiz ve Lewis’in Macaristan’da yaptığını tekrarlayacağız.”


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı

    yok yok ben ciddi manada endişelendim seni göremeyince:DD neyseki sorun yok şükürler olsun:DD

  2.  Marlboro  Project  avatarı
    Marlboro Project

    Kova Kisilik Ve Takim Arkadasi Olarak Cok İyi Bir Pilotsun Ama Mclaren İcin Biraz Düz Pilotsun Bea Adamim x) Sana Hep Destek Olduk ama 2 yildir hicbirgelisim göremedik

  3. Aysel Cildaş avatarı

    fatih küskü arkadaşım yapardımda hem sen erken davranmışsın hemde bana söyleyecek birşey bırakmamışsın,tüm söylenecekleri söylemişsin 🙂

  4. fatih küskü avatarı

    geçen seneden beri aynı terane,seni isteyen bir allahın kulu yok,takımda var mıdır onu bilmem,eğer takım seni gelecek sene o aracta tutarsa yazıklar oslun derim,senna-prost ruhuna bu kadar ihanet edilmez,tek aracla yarısmak bize göre değil,lewisi geçicek zorluycak adam lazım bize,şampiyon olamazsak da umrumda olmaz,varsın alonso-lewis gibi bir şey daha olsun da böyle bir adamla yarışmayalım,ne lastik sorunuymuş yahu 2 yıldır çözülemedi,bir ara da buna benzer bir sorun gecen yıl başka bir takımda vardı,isim vermek istemiyorum,millet sonra üzerime atlıyor,yok düşmansın yok bilmem nesin diye,gercekleri de konusmak için izin alıcaz bundan sonra:DD
    bu arada ortada bir heiki haberi var ve sevgili aysel cildaş yorum yapmamış:DD çok garip,911 i mi arasak acaba:DD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir