McLaren Seçeneği Rosberg'i Heyecanlandırıyor

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen’in takımdan ayrılması durumunda McLaren için en büyük seçenek olarak görülen Nico Rosberg, McLaren’de Lewis Hamilton’a karşı mücadele etmeye hazır olduğunu söyledi. Rosberg ve Hamilton kartingte takım arkadaşlığı yapmıştı.

Rosberg, “Lewis daha önceden takım arkadaşımdı ve bu yüzden bir probem olmayacaktır. Hem eğlenceki hem de zorlu olurdu. İyi yanı da var kötü yanı da var yani. Tabii ki iyi bir takım arkadaşı isterim, takım arkadaşı önemli bir faktör. Alacağım maaşın önemini son sıraya koymaya hazırım. Gerçekten iyi sonuçlar almak istiyorum.” diyor.

Rosberg F1’e girdiği 2006 yılından bu yana yarıştığı Williams takımının da kendisi ile devam etmek için istekli olduğunu söylüyor. Gelecek yıl için bulunan opsiyonundan memnun olduğunu da ekleyen Rosberg kısa süre içinde geleceği konusunda kararı vermek istiyor.

“Benimle yola devam etmek istediklerinden eminim. Onlar için iyi işler yaptım ve takımla iyi uyum sağladım. Bu yüzden benimle devam etmek için zorluyorlar.”

“Ben durumundan memnunum. Çeşitli seçeneklerim var ve şu anda hangisinin en iyi olacağını anlamaya çalışıyorum.”

“Geçen hafta durumu netleştirmek için Williams ile görüştüm. Yakın zamanda açıklığa kavuşacaktır.”

Rosberg şimdiki hedefinin daha iyi sonuçlar almak olduğunu da ekliyor.

“Daha yukarıda olmak istiyorum. Dördüncü ve beşinci tamamlıyorum yarışları ama birinci ikinci ve üçüncü olmak istiyorum, bir sonraki adım bu”


Yorumlar

  1. bence seneye Rosberg McLaren Kokpitinde yerini alacak.

  2. Yorumumda bir anlam karmaşasını gidereyim. Paranın Rosberg'in kariyerinde önemsiz olduğunu söylemek istemiştim.

  3. mclaren buna oltayı atmış belli, rosberg de muhtemelen babasını ikna etmeye çalışıyodur şimdi

  4. "Daha yukarıda olmak istiyorum. Dördüncü ve beşinci tamamlıyorum yarışları ama birinci ikinci ve üçüncü olmak istiyorum, bir sonraki adım bu"

    "Ben babamın torpili ile gelmedim buraya ve daha fazlasını yapıp şampiyon olmak istiyorum" demenin başka bir yolu. Rosberg'in düşünceleri güzel. Puanım, başarım ve ortamım benim için paradan önemli değil demesi mesela.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir