Vettel 2012'ye Kadar Red Bull'da!

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Red Bull ile uzun bir geleceğe odaklandı ve genç yıldızın takım ile olan sözleşmesi 2012’ye kadar uzatıldı.

Takıma 2 senelik anlaşma ile katılan Vettel, şu ana kadar performansı ile etkilemeyi başardı ve takım arkadaşı Mark Webber ile birlikte Jenson Button’a karşı şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Performansıyla takımını ikna eden Vettel, 2011’in sonuna kadar takımında olacak ve 2012 için de opsiyon bulunuyor.

Red Bull daha önce Webber’in anlaşmasının gelecek senenin sonuna kadar uzattığını açıklamıştı.

12 yaşından itibaren Red Bull’un genç sürücü yetiştirme programında yetişen Vettel, Red Bull’un 2. takımı Toro Rosso ile geçtiğimiz sene İtalya’da aldığı galibiyet ile Formula 1’in en genç kazanan ismi olmuştu.


Yorumlar

  1. elif haklisin umarim monza'da aciklanir da her sey ona gore su spekulasyonlardan kurtuluruz.

    benim gorusum, biraz uzun sureli bir anlasma olmus. ki kendisi genc ve yetenekli bir pilot, bu kadar uzun sureli anlasma yapmasi ne kadar dogru emin degilim. tamam, pismesi icin ayni takimda kalmasi daha iyi olur ama bilemiyorum.

    ayrica su anda gercekten hizli araclari var. ancak vettel maalesef gerekli istikrari yakalayamadi. tamam, saf hiz olarak diyecek laf yok. ama yaris zekasi acisindan ve gecisler konusunda tecrubeye ihtiyaci var. hem bunlari pekistirdigi halde sonraki sezonlarda red bull'un bu sezonki gibi hizli ve dayanikli bir arac hazirlayamama ihtimalleri de var. newey onlarda, para da masallah gani adamlarda. ama is para ile newey ile olsaydi toyota takimlar sampiyonasini alirdi hep, kimi de kac defa mclaren'de sampiyon olurdu dimi ama? bekleyip gorelim. 2010 veya 2011'in sonuna kadar anlasma yapsaydi daha iyi olurdu sanki. bekleyip gorelim bakalim…

  2. elif çivici avatarı

    böylelikle alonso-ferrari ihtimali daha da güçleniyor..bu durumun pilot pazarı açısından çok önemli olacagını görecegiz..çünkü alonso ne kadar kilitse ve vettel de öyleydi.ve şuan kilidin biri çözüldü..acaba diger kilit monza da mı çözülecek?sabırsızlanıyorum..

  3. Red Bull'un Vettel ile sözleşmesini uzatması sevindirici. Bu Red Bull'un gelecek vaat ettiğini, Vettel'i ikna edecek kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Webber ile Vettel bu sene kıskandığım bir kadro.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir