Rampf, BMW'den Gelişim Bekliyor

yazar:

kategori:

BMW Sauber teknik sorumlusu Willy Rampf, takımın bu haftasonu Valensiya’ya getirdiği güncelleme pakedinin en azından 0,2 saniye değer olmasını bekliyor.

Hem Kubica hem de Heidfeld için daha hafifi şaşiyi de kapsayan bu paketle tur zamanlarında gelişim beklenmesine rağmen Rampf, bu ilerlemenin takımın diğerlerine göre konumunu değiştirip değiştirmeyeceğinden emin değil.

Willy Rampf: “Burada bir kaç ondalığa değer olması lazım. Önceki senelerde bu tip bir adımla sıralamada büyük ilerleme kaydedebilirdik ama herkes güncelleme getiriyor ve herkesin göstermiş olduğu ilerleme inanılmaz”

“Burada yeni bir kaç parçamız olacak. Yeni bir motor kapağı, daha sıkı olan sidepodlar, farklı bir zemin ve daha hafif bir şasi.”

Rampf, BMW’nin sene sonunda spordan ayrılmaya karar vermesinin takımın gelişimine etki etmediği ifade etti ve gelecek ayki Singapur GP için büyük bir aerodinamik bir güncellemelerinin bulunduğunu belirtti.

Rampf: “Planlanmış gelişime devam ediyoruz ve herşey ilerleme aşamasında sürüyor. Singapur için bir başka aerodinamik pakedimiz olacak. Hâlâ normal aerodinamik gelişimimizi yapıyoruz”

“Singapur pakedinin neler getireceğini söylemek zor, çünkü hâlâ rüzgâr tünelinde ama genel olarak bu sene bazı büyük adımlar attık”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir