Ferrari 2015 Yılında Hâlâ İki Galibiyet Hedefliyor

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene, sezon öncesi testlerine yaptıkları hızlı başlangıca rağmen hedefi yüksek tutmaktan kaçınıyor.

Ferrari Jerez ve Barcelona testlerinde çoğu zaman günü lider bitirmiş ve performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çevirmişti.

Ancak Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene, hedeflerinin daha önce belirdikleri gibi iki galibiyet olduğunu söyledi.

Arrivabene “Hedefi değiştirecek kadar deli değilim. Bu yıl iki yarış kazanmak iyi, üç yarış kazanmak mükemmel olurdu. Eğer dördüncü galibiyet gelirse Maranello’daki tepeye kadar 100 kilometre ayakkabısız koşacağım! Hedefimiz hala aynı.”

“Daha önce de dediğim gibi bizim ilk amacımız takımı yeniden kurmak ve doğru yönde ilerlemek. Kış şampiyonluğuna inanmıyorum demiştim. Geçen yıla oranla geliştiğimiz açık, ama şampiyonluk için mücadele edeceğimizi düşünmüyorum. Rakiplerimizi ve özellikle Mercedes’i yeneceğimiz söyleyecek kadar kendimi kaybetmedim

“İleri bakıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. Ayaklarımız yere basmaya devam etmeli. Takım birlikte iyi çalışıyor ve içerideki ruh oldukça iyi. Benim için önemli olan şey bu. İki harika sürücümüz, Sebastian ve Kimi var” dedi.


Yorumlar

“Ferrari 2015 Yılında Hâlâ İki Galibiyet Hedefliyor” için 3 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    “Eğer dördüncü galibiyet gelirse Maranello’daki tepeye kadar 100 kilometre ayakkabısız koşacağım!” demiş abimiz. Bence antrenmanlara başlasa iyi olur. 100 Kilometreyi çıplak ayakla koşmak zor be arkadaş. Keşke başka bir söz verseymiş.

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Muhabirler hergün aynı soruları sorup aynı yorumları duymaktan bıkmıyor.Bu arada resim güzel,bu sene sıkça bizim aracın zemininden böyle alevler çıkabilir.Lotus ve Red Bull da görmeye alıştığımız şeyler bunlar.James Allison süspansiyon zemin üzerinde ciddi etki yapmış.

    1. Bildiğim kadarıyla bu kıvılcımların çıkış sebebi bu sene ki taban malzemesinden kaynaklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir