Williams "Yeni Araç İleri Yönde İyi Bir Adım"

yazar:

kategori:

Williams takımı bugün Valencia’da piste çıkan yeni araç FW30’un performans bakımından ileri bir adım olacağını düşünüyor.

Geçtiğimiz seneki araca göre bayağı yenilenmiş olan aracı bugün ilk kez Nico Hulkengerg kullandı. Toyota motorlu Williams FW30 ile takım performansın yanında geçen sene göstermiş oldukları dayanıklılığı da arttırmak istiyor.

Yarış pilotları Nico Rosberg ve Kazuki Nakajima yeni araç ile ilk defa yarın test yapacak.

Teknik Direktör Sam Michael  "Hem paketimizi hem ağırlık dağılımımızı elden geçirirken performans artışı üzerinde yoğunlaştık."

"Yüksek standartlı üretim kalitesi ile daha sıkı bir araç tasarladık. Bütün paket üzerinde birçok küçük detay ve noktaya olan dikkatimiz ve geliştirmelerimiz ile FW30 daha iyi performans göstermeli."  dedi.

Sıfır omurgayı koruyan Williams takımı yeni araç FW30’da yeni 3 planyalı ön kanat, yeni sidepodlar, yenilenmiş motor kapağı, yüksek duvarlı kokpit ve yeni kesintisiz vites kutusu kullandı.

Michael ayrıca personel ve motordaki istikrar ile daha iyi performans alacaklarına inanıyor.

Michael "4 yıldan beri değişmeyen kurallar ile bu sene aracın gelişimini sürekli devam ettirebiliriz. Geçen sene gösterdiğimiz dayanıklılık rekorunu bu sene arttırmak istiyoruz." dedi.

Williams bu kış sezonunda kullanacağı 6 yeni görünümden ikincisini bu hafta Valencia’da aracında kullanacak.  Bu görünüm ile Williams takımı personeline, sponsorlarına ve taraftarlarına teşekkür ediyor.

Aracın gerçek görünümü ilk yarış Avustralya’ya kadar gösterilmeyecek. 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir