Kask Yasağı Vettel’i Durduramayabilir!

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel Formula 1’in sezon içinde kask tasarımı değişimine yasak getirmesinin bunu yapmasına engel olmayacağını söyledi.

“Plan biraz sakinleşmek üzerine. Bu zor zamanlarda insanların hemfikir olabildiği tek şey kask tasarımı yasağı gibi görünüyor.”

“Cezasının ne olduğunu bilmiyorum. Eğer küçük bir para cezasıysa ve bu para hayır için kullanılacaksa kask tasarımını değiştirmekten keyif duyarım.”

Vettel’in eski takım arkadaşı Daniel Ricciardo şakayla karışık olarak bu yasağa Alman pilotun sebep olduğunu söyledi.

“Bence herşeyi Seb başlattı, fotoğrafta onu kullanmış olmaları ironikti. Benim için sıkıntı yok, aynı tasarımı tutmam gerekirse tutarım. Ancak Seb gibi birisi çok sıkıntı çekecektir!”

Felipe Massa da kask yasağına karşı olduğunu söyledi.

“Dürüst olmak gerekirse kask değiştirme fikrinden hoşlanmıyorum. Kask bizim yüzümüz gibidir, bu yüzden değiştirip durmayı doğru bulmuyorum.”

“Sürücülerin belli bir renk ile devam etmesi gerekiyor ki insanlar kimin geldiğini görebilmeliler. Ancak dürüst olmak gerekirse bunu yasaklamayı doğru bulmuyorum. Bu sürücüye kalmalı.”

“Birkaç yıl içinde ne yapmaya karar verecekler? Saç tıraşımıza mı kural getirecekler?”


Yorumlar

“Kask Yasağı Vettel’i Durduramayabilir!” için 3 yanıt

  1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Son cumlenin bir benzeri Alex Wurz soylemisti. Twitter’dan yazmisti.

  2. Başka yasak koyacacağınız bir şey var mı yasaklaya yasaklaya f1 in anasını ağlattınız bu kadar ağlayacaksınız o zaman bu sporu niçin yapıyorsunuz . Yakında tasarruf olsun diye motoruda kaldırırsınız.

  3. Erdim Şevket avatarı

    Son cümle herşeyi açıklamış..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir