Hamilton: Araç Geçen Yıldan Daha İyi Hissettiriyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Barcelona testi boyunca 2014’e oranla daha iyi hissettiğini söyledi.

Hamilton “Diğerlerine kıyasla nerede olduğumuzdan emin değilim. İlk testte buna benzerdi. Bugün olabildiğince fazla tur atmaya çalıştık. Hızlı turlar sadece sıralama turu içindir. Ama iyi hissediyorum. Geçen yıla benzer ama daha iyi”

“Kesinlikle yüzde 100 hazır değilim. Ve cumartesi gününden sonra eve giderek birkaç gün uyumak istiyorum! fiziksel olarak zor bir gün oldu. Ama elimden geleni yaptım. Gelecek hafta daha iyisin yapacağımızdan ve daha güçlü olacağımızdan eminim”

“101 tur atarak araçta iyi vakit geçirdiğim için mutluyum. Buradaki ve fabrikadaki herkese teşekkür etmek istiyorum. Daha fazla tur atmak için gerçekten çok çalışıyoruz”

“Hızlı turlara odaklanmadık ve sadece ayar değişikliklerine bakarak sürüşler yaptık. Hava daha iyi olsaydı daha fazla yol katedebilidik. Ama yinede istediğimiz herşeyi yaptık”

“Şuanda en büyük sorun aslında düzgün çalışmayan lastikler. Onları doğru sıcaklığa getiremedik. Daha sıcak havada umarım daha iyi oluruz”

“Aracın geri kalanı oldukça sağlam görünüyor. Ve dayanıklılık gerçekten iyi. Gelişebileceğimiz alanlar var ancak iyi bir adım attık. Attığımız her adım geriye değil ileriye oldu. Bu yüzden oldukça olumluyuz”

“Tamamen sorunsuz bir test olmadı ama sorunları gidermeye çalışıyoruz. Şuanda kendi işimize odaklandık ve araçta olabildiğince fazla yol katetmek istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir