Rosberg Mercedes’ten Daha İyi Bir Derece Bekliyormuş

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, orta lastikle attığı zaman turundan daha fazlasını beklediğini itiraf etti.

Romain Grosjean süper yumuşak lastiklerle haftanın en hızlı derecesini elde ederken bu derede Rosberg’in orta lastiklerle attığı dereceden sadece 0.2 saniye daha iyiydi.

Tur zamanının etkileyici olduğu sözleri üzerine Rosberg “Siz öyle diyorsunuz! Bize göre, önceki günlerde elde edilen zamanlara ve bu tür şeylere göre öyle değil. Ancak yine de oraya geliyoruz ve iyi bir aracımız olduğundan eminiz.” dedi.

Alman pilot rüzgar nedeniyle ellerindeki verilerin sınırlı olduğunu itiraf etti.

“Çok rüzgarlıydı… Aracı anlamak çok zor çünkü herkes farklı. Her bir viraj ve rüzgarın nereden geldiği hep farklıydı. Bu yüzden testler gerçekten çok aşırı zordu.”

Yine de takımla birlikte bir kaç şey öğrendik ancak en iyi günler değildi. Yine de testi iyi bir şekilde tamamladık. Bugün araçta büyük bir sorun yoktu. Sonunda biraz sürüş yaptık ve rüzgar kesilince bir şeyler öğrendik. İyi turlar attık bu yüzden olumlu şeyler var”

Rosberg şanzımanı değiştirmek zorunda kalabileceklerini ve bunun kendisini biraz korkuttuğunu itiraf ediyor.

“Programı uyguladık ve bu gerçekten iyi. Büyük sorun yok. Bir ara vites kutusunu değiştirmemiz gerektiğini düşündük ancak ardından garajda verilere baktık ve bir sorun olup olmadığını düşündük. Her şey iyi görünüyordu bu yüzden vites kutusu araçta kaldı ve tekrar piste çıktım. Ancak o anlar biraz sıkıntılıydı


Yorumlar

“Rosberg Mercedes’ten Daha İyi Bir Derece Bekliyormuş” için 3 yanıt

  1. Rüzgardan Grosjean’da şikayet etmiş.Havalardan dolayı bu testler takımları çok tatmin etmedi.
    Keşke testler için sıcaklığın daha yüksek olduğu bir yerdeki pist seçilseydi. Takımlar için daha faydalı olurdu.

    1. Ben de diyordum ki: Keşke istanbul’da olsa! Karlı pistte dönerlermiş 😉

  2. ya bi git daha iyi derece bekliyomus gaza basmayın millet motor değistirme istiycek diye sonrada böyle konusun gecen senede testlerde böyle diyodunuz sonra 1.5 saniye fark attınız millete

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir