Fernando Alonso’nun Kaza Fotoğrafları

fernando_alonso_barcelona_kaza (1) fernando_alonso_barcelona_kaza (2) fernando_alonso_barcelona_kaza (3) fernando_alonso_barcelona_kaza (4) fernando_alonso_barcelona_kaza (5) fernando_alonso_barcelona_kaza (6) fernando_alonso_barcelona_kaza (7) fernando_alonso_barcelona_kaza (8) fernando_alonso_barcelona_kaza (9) fernando_alonso_barcelona_kaza (10) fernando_alonso_barcelona_kaza (11) fernando_alonso_barcelona_kaza (12) fernando_alonso_barcelona_kaza (13) fernando_alonso_barcelona_kaza (14)


Yorumlar

“Fernando Alonso’nun Kaza Fotoğrafları” için 27 yanıt

  1. Kaza tam bir gizem içeriyor. Birşeylerin saklandığı bariz ortada.

    Esasen başta söylediğim komplo teorisine inanıyorum, kimse kızmasın. Bunun için fazlasıyla sebep var.

    Yok ben yanılıyorsam, arkadaşlar demiş zaten elektrik şoku yemiş olabilir diye, bu da saklanması istenen bir şeydir. MGU-K contası yine sukoyvermiş ve biryerlere elektrik sızmış olabilir. Aracın ERS sisteminde dönen elektrik 12V veya 220V değil, bildiğim kadarıyla 650V veya 800V civarı kullanıyorlar kabloları ince tutabilmek için. Ve bu kadar gerilim her yere zıplayabilir.

    Ben ilkine ihtimal veriyor olsam da herşey mümkün, gerçek bir kazaysa büyük geçmiş olsun. Elektrik olayıysa hele, ölümden dönmüş demektir.

  2. Bir de ilk resimde fark ettiniz mi bilmem ama sanki sol eli direksiyon da değil Alonso’ nun. Çok tuhaf..

  3. Kask hafif öne doğru duruyor tüm fotoğraflarda. Yani baygın olduğu kesin ama buna neden olan şey ne.. Umarım büyük bir darbe almamıştır şampiyon.

  4. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Yanlış giden bir şeyler olduğu kesin ki hala doğru dürüst bir açıklama yapılmış değil.

    Bana da mantıklı gelen elektrik çarpması. Neden diye sorarsanız: Bence eğer böyle bir şey olduysa F1’in prestijine, güvenlik konusundaki konumuna büyük darbe vuracaktır. Zaten geçen sezon Bianchi’nin başına gelenler herkesi şok etti. Ve F1’in günümüz güvenlik standartlarında bile hala çok tehlikeli olabileceğini gösterdi. Dolayısıyla bu sebepten düzgün bir açıklama gelmiyor olabilir. Aracın dışındayken çekilmiş bir fotoğraf da yok Alonso ile ilgili.

    Bir pilotu GP otomobilinde elektrik çarpması tam anlamıyla rezillik olur. Böyle bir şey yaşandıysa aynı zamanda hibrid motorlarla ilgili de büyük tartışmalar dönebilir. Pilotlar kendilerini güvende hissetmeyebilirler.

    Diğer ihtimallerin tamamı mantık dışı geliyor. Durup dururken bilinci neden kapansın Alonso gibi bir pilotun? Sadece eğer kişisel bir sağlık problemi varsa ve insanlardan bunu gizlediyse böyle bir şey olmuş olabilir. Veya henüz ortaya çıkmayan ya da belirti göstermemiş bir kalp rahatsızlığı olabilir.

    İnsan düşünmek istemiyor ama bu kadar süre açıklama olmaması normalin ötesinde bir sıkıntı olduğunu gösterir. Umarım Alonso sağlıklıdır. Bizim jenerasyon için sembol pilotlardan bir tanesi. Kişisel olarak sevmem fakat yarışçılığına da hiçbir zaman laf söylememişimdir. Pistlerde olması gereken bir sürücü. Olmazsa çok yazık olur.

  5. geçmiş olsun diyelim bir daha inş kısa zamanda acıklama olur duvalarımız seninle bencede aracta sorun oldu birseyler ki kaza yaptıgı yer tuhaf cunkı

  6. Yabancı bir sitede okduğum haberde, aracın yanına giden ekiplerin 10 dk boyunca Alonso’nun tepki vermedğini söylemiş.. ve menejeride 48 saat daha hastanede kalacağını belirtmiş.

    1. Her haberde uzuyor bu süre alo için endişelenmeye başladım.

  7. Kaza anında Alonsonun bilinci kapalı arkadaşlar.Bir ihtimal Alonso o turunda ilkkez Mclaren Hondayı Ers sistemi ile birlikte deniyor ve zorluyordu.Tur zamanlarına bakarsanız 0.037’lik fark var 2 turu arasında yani buda demek oluyorki belirli bir yakıt yükünde aracın performansını motorun tüm gücünü ölçüyor olmaları muhtemel.
    2. Olarak Mclarenin açıklaması o kadar kafa karıştırıcıki ön kanat hariç bir problem yok dedikten yarım saat sonra motorun ve vites kutusunun tekrar kontrol edilmesi gerekiyor diyorlar.Buda demek oluyorki kazaya tam olarak neyin sebeb olduğuğunu bulamıyorlar.Ve aracın “H” yazan kısmında cidden bir yanık izi var.Buda Alonsoyu elektrik çarpmış olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

    3.Olarak bir ihtimal ise alonsonun 4-5G ye kadar çıkan virajda rüzgarında etkisiyle ters bir etkiye maruz kalarak baygınlık geçirmiş olması.Tabi bu olasılıklar içerisinde en düşük olanı kaç yıllık f1 plotu sonuçda bunun 10 katı kuvvetlere mağruz kaldığı kesin.

    4.İhtimal bir tıpçı arkadaşımdan öğrendiğim olay , beyin dokusunda basınç değişimi herhangi bir darbeye maruz kalmadan meydana gelebilen sinir hücrelerinin ani olarak elektriksel boşalmaya uğraması sonucu bilinç kaybı yaşanması.Bana mantıklı gelebilen nedenlerden bir taneside bu.

    Geçmiş olsun şampiyon. Mclarenede aşırı sinirliyim olayı aydınlatmak yerine testlerde olabilcek türden bir kaza diyip gerçekleri gizliyor olmaları çok saçma.

    1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      http://youtu.be/YJaZ9I-556w

      Alonso bunlarin cok daha beterlerini gordu. Baska bir sorun oldugunu acik.

  8. Muammer UYAR avatarı

    Kaç saat geçti hala Alonso nun kendisinden ne bir tweet ne bir açıklama duyamadık. Düşünmek istemiyorum ama umarım Alonso iyidir

  9. Sekizinci fotoğrafta görevli Alonso`ya iyi misin der gibi bir işaret yapıyor sanki. Acaba cevap verebildi mi geri? Takımların en doğru şekilde açıklama yapmaları için beklemeleri kurumsal açıdan doğrudur belki, ama hiç dişe dokunur bir haber alamamak da şüpheye düşürüyor. Umarım hiç bir sıkıntısı yoktur Alonso`nun ve sağsalim döner aracına.

  10. Merhaba Arkadaşlar, öncelikle Alonso’ya çok geçmiş olsun, bu tür haberleri almak ne yazık ki moralimizi çok bozuyor. McLaren’in yapmış olduğu açıklama bana göre gerçekleri yansıtmıyor. Bu kazada gördüklerim, herhangi bir nedenle Alonso çarpışma öncesi bilincini kaybediyor. Belki elektrik çarpması, belki tansiyon veya şeker düşmesi fakat çarpışmadan dolayı beyin sarsıntısı geçirmesi çok zor göründü bana.

  11. hmm jerez değil barcelona imiş..barcelona da 3. virajda iç tarafdaki duvara nasıl çarparsın ki..merkez kaç dışarı doğru o virajda..
    ??

  12. pistin hangi virajı o..
    o duvarda olmasıda bir garip..başka bir yerden mi sekti acaba diyecem ama etraf da boş ?

    1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      3.virajin cikis noktasi, 4 viraja girmeden once.

  13. Duvara çarpmamış bile, sadece sürtmüş, başka bir durum var. Umuyorum geçen senelerde sıkça bahsettiğim gibi elektrik çarpması falan değildir. Her an kaza yapıp heryeri dağılabilecek bir yarış aracında elektriğin ne işi var, güvenlik güvenlik deniyor ama bu konuyu hiç düşünmüyorlarmı, anlamıyorum..

    Umarım Alonso baygınlık falan geçirmiştir de kendine gelir yakın zamanda, yoksa bu kaza beyin sarsıntısı yapacak kaza değil..

  14. Yok oyle golge olmaz fotolara bakinxa anladim

  15. Resimde ki aracın üzerinde ki yanığa dikkat.

    1. Kamera seysinin golgesine benzettim ama olmayabilir ilginc

      1. Kesinlikle umarız kameranın gölgesidir.

    2. kamerali kanatin golgesi o diger fotolara bakarsan golgenin farkli yerlere dustugunu gorebilirsin

      1. Umarız öyledir. Teşekkürler

      2. Ferrari Silverstone 1950 avatarı
        Ferrari Silverstone 1950

        görevlilerin tulumlarından guneş ışığının yönünü anlayabiliriz malesef güneş ışığının aracın arkasından geldiği görülüyor aksinin olmasını çok isterim ama o leke gölge değil daha çok yanık gibi duruyor

  16. Mclaren olayların gerçeğini basından gizliyor. Şaka gibi çarpışma sonrası sarsıntı geçirdi dediler kaza falan yokki ortada alonso aracı kenara çekiyor ve yardım istiyor resmen çok net

  17. Alo da bir problem var kazadan önce ya da aracın içinde bir şey olmuş. Fotoğraflar bunu gösteriyor.

  18. Alonso bilincini kaybetmiş gibi duruyor kazadan önce.O hızda Alonso”nun arabayı kontrol edemeyecek olması imkan dışı.Şöyle bir durum var zaten bu kazadan dolayı bilincini kaybetmesi imkansız çok yavaş çarpmış.Bence ya araçta bir sorun yada Alonso da bir sorun vardi ama kazadan ÖNCE!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir