Alonso İkinci Geceyi de Hastanede Geçirebilir

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun menajeri Luis Garcia Abad, dün Barcelona’da yaşanan gizemli kazanın ardından İSpanyol sürücünün ikinci akşamı da hastanede geçirebileceğini kabul etti.

Barcelona testlerinin son gününde sabah bölümünde piste çıkan McLaren sürücüsü, seansın bitmesine 15 dk varken pistin 3. virajında iç taraftaki duvara vurarak durdu. Kazanın ardından hemen tıbbi ekip müdahele etti. Önce tıbbi merkeze götürülen Alonso ardından hastaneye sevk edildi.

Olayın ardından gelen açıklamada Alonso’nun doktorlarla konuştuğu ve bilincinin yerinde olduğu yönündeydi. Alonso’nun geceyi “önlem” amaçlı hastaneye geçireceğinin açıklanmasının ardından McLaren’den yapılan açıklamada sürücülerinin kaza anında beyin sarsıntısı geçirdiği belirtildi.

Ancak şu ana kadar kazanın tam olarak neden kaynaklandığına dair bir açıklama gelmedi. Bazı iddialara göre Alonso, Honda’nın sorunlu KERS’inden elektrik şok aldı. Bir diğer iddia ise Alonso’nun sorun çıkaran bataryadan yükselen toksik dumanları tenefüs ettiği şeklinde.

Olayı görenlerden fotoğrafçı Jordan Vidal “Doktorlar onun kaskına dokundular ancak o tepki vermedi. Bu yaklaşık 10 dk boyunca devam etti.” dedi,

Vidal de Vettel gibi kazanın oldukça düşük hızda gerçekleştiğini söyledi.

Cadena SER gazetesi Alonso’nun hastaneye bilinci açık ve doktorlarla konuşarak geldiğini söyledi.

Auto Motor und Sport ve Antena 3’ün haberine göre ise Alonso kaza küçük görünse de yaklaşık 30G kuvvete maruz kaldı.

Alonso’nun manejeri Abad, Alonso’nun araca bindiğinde iyi olmadığı yönündeki iddiaları yalanladı ve yaşananların kaza sonucunda olduğunu söyledi.

Abad “Her şeye duvara vurması sebep oldu. O rahat ve sakin. Tamamen normal bir durumdu. Hastanede 24 saat ile 48 saat arasında gözlem altında tutulacak. Önemli olan Fernando’nun her zaman bilincinin açık olması.” dedi.

Alonso’nun sıradaki testlere katılıp katılmayacağı soruları üzerine Abad “O iyi ve daha fazla sorun olacağını düşünmüyorum.” dedi.


Yorumlar

“Alonso İkinci Geceyi de Hastanede Geçirebilir” için 11 yanıt

  1. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Alonso’nun durumu iyi. Geçmiş olsun. 😀

    1. Sonunda içimizi rahatlatan an 🙂

    2. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Goz alti kiris kiris olmus.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Kontrol altında olduğu için uyutulmadı gece. Normaldir.

  2. “Önemli olan Fernando’nun her zaman bilincinin açık olması”
    “O iyi ve daha fazla sorun olacağını düşünmüyorum.”

    Rahatlatan açıklama diyebiliriz, geçmiş olsun Alo..

    1. Sanırım üyelerde çalışmıyor düzeltme kısmı.ben düzeltiyorum hataları merak etmeyin 🙂

      1. He iyi o zaman, benim Pc normal o zaman 🙂 Ayrıca bize 2. sınıf vatandaş muamelesi yaptığınız için sizi kınıyorum (Hatta ben site adminleri ile kanka, akraba falandım, noldu o iddia lar?) 🙂

        1. İddaalar’dan bir haberim yok açıkcası 😀 Düzeltme kısmının neden sizlerde çalışmadıgını bilmiyorum. @murnout ilgileniyor bu konularla sizi ona yönlendireyim.

          1. Teşekkür ediyoruz, sevgi ve saygılarımızla 🙂

  3. Honda’nın bu motoru başımıza ok iş açacak. Çok beceriksizler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir