Weber: "Schumacher Kesinlikle Hayal Kırıklığı Yaşıyor"

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in menajeri Willi Weber, Formula 1’e geri dönememesi yüzünden emekli pilotun büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Schumacher, Massa’nın yerine Avrupa GP’de yarışacaktı ama boyun ağrıları nedeniyle bu gerçekleşmedi.

Weber: “Benim ve onun için kesinlikle hayal kırıklığıydı, çünkü durumdan çok memnunduk. İşlerin böyle olmasına, burada olup da onu aracın içinde göremememe çok üzülüyorum”

Weber ayrıca Schumacher’in daha sonra geri dönmesinin uzak bir ihtimal olduğunu kabul etti.

Weber: “Cenevre’deki basın konferansında orada mıydınız bilmiyorum. Çok net bir şekilde söyledi ki bu bir zaman meselesi. İyileşme süreci zaman alır. Ve bunun 3,4,5 veya 6 ay sürüp sürmeyeceğini bilmyiorum. Sonrasında zaten sezon bitmiş olacak.”

“İyi halini korumak için çalışmalarını sürdürdüğünü de açıkça söyledi. Ama motosiklet ve karting yapmak istiyor. Şu anda başka sorunları var”

Weber, Luca Badoer’in şimdiye kadar yaptığı işi de övdü.

Weber: “Luca’nın çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Demem o ki, onu bu araçta pek sık görünmedi, burada hiç yarışa çıkmadı. Şimdiye kadar ise herhangi bir kaza yapmadı, çarpmadı vs. Kendini geliştiriyor. Gittikçe hızlanacağını görebilirsiniz. Şu ana kadar muhteşem bir iş çıkardığını düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Bu arada Badoer hakkında bir şey söyliyeyim. Çoğu kişi Badoer'i yazıldığı gibi okuyor (Serhan Acar vs.) ama youtube'da bulunan 1996 yılı Monaco yarışında Eurosport spikerleri "Badur" diye okumakta.

  2. luca da abarttı ama insan bari idare eder dereceler yapar bakalım sıralamalarda ne olacak gerçekten aynısı olursa hayal kırıklıgı olur ferrari için.ve puan kayıplarına neden olur.Ferrari aracı iyi durumda ve kers var yani ayıp olur iyi derece alamazsa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir