Badoer Son Sırada Kaldığına Şaşırmıyor

yazar:

kategori:

Luca Badoer, Avrupa Grand Prix’si sıralamalarında son sırada kalmasına şaşırmadığını ancak daha iyi bir performans sergilemeyi umduğunu söyledi.

Şimdiye kadar Ferrari ile yeterli hıza ulaşamayan İtalyan pilot, yarışa 20. sıradan başlayacak ve Jenson Button’ın en hızlı son seans turundan 3 saniye daha yavaş.

Felipe Massa dönene kadar Ferrari’de olacağı duyurulan Badoer, Valensiya yarışına diğer yarışlar için bir test olarak baktığını söylüyor.

“Biraz daha iyisini umuyordum ama böyle oldu. Bir yıldır hiç araç kullanmamam ve pistin yeni olması nedeniyle böyle bir sonuç bekleniyordu. Ne yapmak mümkündü ki? Benim için bu yarış, daha önce de söylediğim gibi, bir test. Sadece turlar atıyorum. Kaza ve hata yapmamam lazım. Gelecek yarışta daha iyi olmak için sürekli turlar atmalıyım, turlar atmalıyım, turlar atmalıyım.”

 


Yorumlar

  1. Evet Piquet daha iyi bir seçim olabilirdi 😀

  2. Semo_Ferrari  avatarı

    Bence bu sorun en az Badoer kadar Ferrari'den de kaynaklanıyor. Eveti Badoer beklediğimden (ve muhtemelen herkesin de beklediinden 😀 ) geride kaldı ama 1 senedir F1 arabası kullanmamış birini de o koltuğa oturtmak büyük hata. Yarışmaya hazır bir pilotu (Evet bunu söylemekten nefret ediyorum ama bu Piquet bile olabilir 😀 ) Massa'nın yerine geçirmek daha mantıklı olurdu.

  3. gokhan cinar avatarı

    su an f60 ı adam gibi kullanabilecek 2 pilot var biri kimi biri de massa gerisi zorlanır araba kalas biraz geliştirmeye calısıyorlar ama badoerin bu işi kıvırması zor ferrari ye şimdiden geçmiş olsun.artık tek pilotla piste çıkacaklar hersey kimi ye baglı…

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    lauda hayatında ilk defa dogru laf etmiş.senin yerine jason gelseydi bari takoz herif.

  5. badoer in bu sezonki ilk ve son yarışı eğer diğer yarışlarda yarıştırırlarsa ferrari belkide f1 tarihinin en aptal kararını alacaktır

  6. adam 19.dan 2 saniye yavaş!!!
    bu açıklamayı anca şaka olabilir..

  7. Badoer'le bu iş olmaz abi Ferrarinin hemen bir çare düşünmesi lazım.

  8. elif çivici avatarı

    valla piquet,bourdais haberleri çıkınca epey dalga geçtik ama belki de onlar gelse daha iyi olurmuş 😀

  9. Herşeye tamam derimde kimse zaten Raikkonen le yarışmasını beklemiyordu ancak cok yavaş kaldı.Algersuari ve grosjean a bi bakın yeniler ama yinede iyiler.Ferrari gibi bir arabayı en azından Q2 ye taşıyabilirdi.

  10. bu ne ya saka gibi ferrari son sirada iyide anlamadigim ferrari sacmalamaya devam ediyor badoer de neden bu kadar israr ettiler bari marc gene yi yaristirsalardi en azindan sonuncu olmazdi

  11. biz de sasirmadik. ama sinirlendik ferrari taraftarlari olarak. piiii..

  12. güvenlik aracı gibi turlar atıyorsun!!ne kazası ne hatası?

  13. kaza veya sorun olmadan ferrariyi son sırada bırakan tek pilot:)
    ama beklenti olmadan çıktı normaldir. yadırgamamak lazım. ama ben hiç olmazsa q2 ye kalmasını beklerdim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir