McLaren: Avustralya’da Büyük Bir Adım Atabiliriz

yazar:

kategori:

McLaren yarış direktörü Eric Boullier, Avustralya GP’sinde performans anlamında büyük bir adım atabileceklerini söyledi.

McLaren, Jerez ve Barcelona testinde Mercedes’in attığı tur sayısının sadece 5’te birini atabilmişti.

Ancak yarış direktörü Eric Boullier, son Barcelona testi ve Avustralya GP’sinde büyük performans güncellemeleri yapacaklarını söyledi.

Boullier “Gelişim programı çerçevesinde attığımız her turdan veri elde etmeye çalışıyoruz. Ve aracımız hala lansman konfigürasyonunda”

“Jerez ve Barcelona testine güncelleme getirseydik bunlardan herhangi bir yara sağlayamazdık. Çünkü yeterli sayıda tur atamamıştık. Ama gelecek hafta ve Avustralya’da büyük adımlar atabiliriz” dedi.


Yorumlar

“McLaren: Avustralya’da Büyük Bir Adım Atabiliriz” için 8 yanıt

  1. McLaren to use its own MGU-K parts to help Honda at final #F1 test, reveals @BenAndersonAuto: http://www.autosport.com/news/report.php/id/117811 … Mclaren kendi MGU-K sını mı koyacakmış araca galiba inşallah yanlış anlamışımdır.. İnşallah iyi olur sonuc Japonlar çözemeyince takım el atmış işe galiba!!!

  2. Hondayı bilmemde şu Mclaren şasisi Mercedes motoruyla neler yapardı acaba arac cok güzel hakikatten 🙂

  3. touchmytralala avatarı
    touchmytralala

    eet mesela yarısı bitirmek 😀 cok guzl bi adım olur

  4. Bu sezon McLaren’den büyük bi beklentim yok, yeni bir motor sağlayıcısıyla sezona başlayan bir takımdan büyük başarılar beklersek haksızlık etmiş oluruz. Podyumu zorlamak McLaren için başarı olacaktır bu sezon.

  5. En son böyle bir konuşmayı 2011 Avustralya yarışından önce yapmışlardı.Ki ozamanda berbat ötesi bir kış testi geçirmiştik.Yine aynısı olacaktır demiyorum ama F1 bu herşey olabilir.

    1. Button o yarışı kazanıp 2009’un tekrarı olacak demişti ama maalesef olmamıştı 🙂 🙂

    2. O zaman arabada veya motorda bir sorun yoktu. Denenen egzoz sıkıntılıydı, standart birşeye geçilince sorun kalmadı.

      Şimdi ise hiç denenmemiş bir şasi ve güç ünitesi var. Hava sıcaklığı bile farklı olacak ki, diğer üreticiler aşağı yukarı ne kadar ısınacağını biliyorlar. Honda onu da bilmiyor.

  6. Alıştık artık McLaren yönetiminin böyle konuşmasına . Sürekli iyimser ortam oluşturmaya çalışıyorlar, umarım çalışmalara yansır. Yoksa taraftarlar üstünde çok beklenti oluşturuyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir