Trulli Sıralama Performansıyla Şaşkınlığa Uğradı

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Avrupa Grand Prix sıralamalarından takımının yaşadığı performans eksikliğini kabul etti.

Yarışa 18. sıradan başlayacak olan Trulli, “Biraz zor bir sıralama olmasını bekliyordum ancak bu kadar değil. Bu sabah biraz tutunma eksikliği olsa da araç makul derecede iyiydi. Ama sıralamalarda daha kötü oldu, tutunma neredeyse kayboldu ve yapabileceğim bir şey yoktu. Zorlayıp risk aldım ama işe yaramadı. Neden bu kadar sorun yaşadığımızı bilmiyorum. Yarınki yarış için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Timo Glock ise yarınki yarışa 13. sıradan başlayacak.

Glock: “İyi bir sonuç olmadı bu. Bu sabah biraz hız sorunu yaşamıştık ve ilk on içinde olmaktan uzaktık. Gerçekten yazık oldu. İkinci seansta maksimum seviyede zorladım ancak lastikler iyi durumda değildi. Yarışa Macaristan2da olduğu gibi 13. sıradan başlamak zorundayız ve orada yaptığımı tekrarlamaya çalışacağım.”

 


Yorumlar

  1. One-Team-One-Aim - avatarı
    One-Team-One-Aim –

    Toyota'nın sıralama performansı son yarışlarda çok düştü bunun üzerine çalışmalılar. Ama Yarışta özellikle Glock tek pit stop stratejisiyle çok iyi iş çıkarabiliyor. Glock gerçekten tek pit stop uzmanı. Bakalım yarın ne yapacaklar. Umarım puan alabilirler. Yarışta sürpriz şeyler olursa onları podyumda bile görebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir