Barrichello'un Hedefi Galibiyet!

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Mclaren’in Avrupa GP sıralamalarını domine etmesine rağmen yarınki yarışta galibiyet hedeflediğini söyledi.

Yarışa 3. sıradan başlayacak olan Barrichello “Kazanmaya çalışacağım, tek derdim bu. Bir kaç saat sonra yakıt yükleri açıklandığında bakalım ne göreceğiz.”

“Bir bakıma pistin iyi tarafında değilim ve bu yüzden pek açık değil. Bakalım nasıl olacak ancak iyi bir start alıp öndekilerle birlikte olmayı umuyorum.”

“Eğer fazla yakıtım varsa kazanabilirim, bir süre kesin bir şey söyleyemem.” dedi.

Barrichello ayrıca kendileri için kötü geçen yarışların ardından tekrar önlere dönen Brawn GP’yi de övdü.

Barrichello “Takım mükemmel bir iş çıkardı. Fabrikanın kapıları her zaman açık olduysa bir çok şey değerlendirebildik ve hayatta bazen ileri bazen geri gidersiniz.”

“Durumu geliştirip tekrar setuplardan en iyisini çıkarmak iyi bir iş. İyi bir iş çıkardık ve lastikler iyi çalışıyor. Macaristan’da çalışmıyorlardı. Araç iyi durumda.” dedi.

Jenson Button da Avrupa GP’de elde ettikleri sonuçtan çok üzgün değil.

Button “Düşük yakıttayken biraz zorlandım ancak yakıt koyduğumuzda araç çok daha iyiydi ve daha iyidengeye sahiptik. 4. virajda biraz genişten döndüm ve bu 5. virajımı mahvetti ve orada bir kaç salise kaybettim ancak 4. olabilirdim. Bir bakıma 5. sırada temiz taraftan başlamak daha iyi.”

“Çok kötü bir pozisyon değil. Vettel hemen önümde ancak umarım uzun süre olmaz. Açık bir şekilde Mclaren’ler bu seansta daha hızlılardı ve onları yakalamak imkansızdı bu yüzden çok kötü değil.” dedi.


Yorumlar

  1. Ahmet  Keleş avatarı

    yavaş yavaş geç rubens acele etme onlar nos a bağlanıp uçacaklar zaten inş. Rai de kalkışta 3. lüğe yükselir ve podyum da öyle olur eski günlerdeki gibi.

  2. yavaş rubens adamlar o kers ile startta kaybolur sende bakarsın sadece bunu diyorum.

  3. tabi canim 2 mc laren sana diyecek ki gel yanimizdan caktirmadan gec sen hele 3. koru onada sukret

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir